SPUNE STOP TORTURII

Daca nu esti de acord cu terorizarea taurilor la toride in aplauzele idioate ale cretinilor din public spune si tu STOP TORTURII .

Daca esti iubitor de animale si nu mai suporti stiri despre caini comunitari otraviti sau impuscati spune si tu STOP TORTURII .

Daca nu mai suporti stirile despre caii batuti sau ucisi de niste criminali cu fata umana sustine si tu campania STOP TORTURII .

Daca nu mai inghiti ipocrizia Uniunii Europene care ne obliga sa ne adormim porcii inainte de sacrificare dar tolereaza crimele si torturile taurilor spre deliciul publicului spune si tu      STOP TORTURII.

Daca vrei sa sustii campania SPUNE STOP TORTURII insereaza codul bannerului in blogul sau site-ul tau.<a target='_blank' title='spune stop torturii !' href='http://reactiiacide.blogspot.com/p/spune-stop-torturii.html'><img src='http://img824.imageshack.us/img824/1680/stoptorturii.jpg' border='0'/>

Conchi Rios a primit ce-a oferit

Conchi Rios , femeia toreador in varsta de  20 de ani de origine spaniola a fost luata putin in coarne de taurul pe care se chinuia sa-l ucida prin moarte lenta infigandu-i banderillas in spate .Nu a mai apucat sa-i infiga si  tepusa decisiva numita suerte suprema .Asa sa sa le ajute Dumnezeu la toti torreadorii !
sursa foto : libertatea

Un toreador pareaza lovitura taurului cu barbia
La o corrida din Madrid un toreador a receptat cornul taurului de care isi batea joc fix in maxilarul inferior . Cornul a avut un traseu curbiliniu,acesta iesind prin gura toreadorului precum iese melcul din cochilie. Ole , ola, vrem pe viitor tot asa ! Walter Perdomo , toreadorul columbian ucis de cel pe care vroia sa-l ucida
Cam asa functioneaza lucrurile in natura , orice actiune are si reactiune . Prietenii lui Perdomo sunt asteptati in arena...ne face placere sa citim astfel de stiri.


Astia sunt sadici de mici
Michelito , un copil de numai 12 ani a fost si el accidentat intr-o partida de maltratare a taurilor .Cu toate ca Protectia Copilului din orasul mexican Yucatan s-a opus ca acesta sa mai participe la corride , parchetul a decis ca Michelito poate continua partidele de sadism fata de animale .La fel si mama copilului  a declarat ca-l sprijina pe acesta in revenirea in arena . Speram ca nu pentru mult timp !

Spuneti voi cam ce merita criminalii astia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...