Scutirea de CAS si discriminarea lui Boc

  Pentru a diminua numarul de someri din inregistrarile Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca , Guvernul Boc a emis o ordonanţă prin care firmele care angajează şomeri vor beneficia de o scutire a CAS timp de şase luni . Conditia e ca cei care urmeaza a fi angajaţi trebuie să fie în evidenţa agenţiilor de şomaj de minim trei luni .
 Ce face in cazul asta un somer care e luat in evidenta de  doar doua luni  ? Poate omul a gasit un loc de munca dar din cauza acestei conditii imbecile pierde acel loc de munca .
 Sau ce face un somer care a iesit din evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca de un an sau doi ? Nu suna a discriminare ?

Necesitatea controlului psihologic pentru parlamentari

Cu cateva zile in urma Tudor Barbu de la OTV dezbatea pe baza unor videoclipuri problema unor cetateni cu drept de vot dar cu grave probleme de limba romana , de comunicare sau cu un intelect redus.
Legea e clara in privinta persoanelor cu drept de vot cat si in privinta votului contra unor stimulente banoase sau materiale dar aveti idee sa existe vreo lege care reglementeaza si conditiile de ocupare a unei demnitati publice , respectiv necesitatea unui control medical de specialitate ?Ce certitudine avem ca cei care ne guverneaza au toate tiglele pe casa si nu fac experimente pe noi precum Hogea Nastratin ? Hogea era tare suparat deoarece ii murise magarul tocmai cand ajunsese in urma unui experiment sa manace un pai pe zi...
In cazul lui Boc e de inteles , de cand a cazut in cap la Gheorge in emisiune are grave probleme de memorie ; uita de tema lui de licenta in care sustinea avantajul parlamentului bicameral in favoarea celui unicameral , uita de pensiile nesimtite , uita de necesitatea unor planuri si masuri pentru iesirea din criza , uita chiar si matematica elementara acuzand-ul pe Ponta ca era inainte de '89 un "procuror comunist" in conditia in care micul Titulescu avea doar 17 ani la Revolutie .
Aceleasi probleme de comportament le afiseaza si ministru Seitan si ministru Vladescu.Seitan uita ca este platit din banii contribuabililor si ne abureste cu masuri anticonstitutionale privind alocatiile copiilor sau marirea varstei de pensionare in detrimentul tinerilor care termina o scoala sau o facultate si devin imediat someri cu patalama.
De Vladescu nu mai am nicio indoiala , este un impotent din punct de vedere profesional.Mai mult , el slobozeste pe gura numai aberatii legate de impozitarea pensiilor cu toate ca plateste cu salarii frumusele doi consilieri pentru imagine si pentru comunicare , pe Bitman si Andrei Gheorghe...
Cred ca daca i-am pune in locul acestor ministrii pe protagonistii videoclipurilor de mai jos nu ar fi absolut nici-o diferenta , si ei ar putea sa ceara marirea sau inventarea de noi taxe si impozite , nu-ti trebuie o scoala speciala pentru asta ....si nici sa ai un IQ mai mare de 60.

Ponta , un adevarat social-democrat

 Una din dovezile ca este un bun social-democrat cat si un nationalist autentic esta faptul ca are angajata pentru copil o bona filipineza pe 500 de euro salariu .In timp ce romanii someaza in grup , isi pierd casele neavand posibilitatea sa-si achite ratele , social-democratul Ponta angajeaza personal din strainatate.Nu zic ca se face primavara cu o floare dar ar putea fi un exemplu pozitiv daca ar angaja o romanca , atat pentru romani cat si pentru rubensiana Bahmuteanu care am inteles ca are angajata tot o filipineza .
 Degeaba incearca sa-i spoiasca o noua imagine partidului cu o bidinea cheala , prin masuri de genul interzicerii masinilor in curtea PSD-ului cu exceptia dinozaurului Iliescu , gunoiul de sub covor e prea evident. sursa foto: libertatea.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...