Jocuri de circumstanta sau de refulare

Am gasit aici un joc haios .Nu trebuie sa ai abilitati deosebite sa-l termini sau sa-i termini.  Pe Basescu , Udrea si Boc .

Nikita confirma din nou

Dupa ce a batut tot ce era de batut in tara , Nikita le-a luat fata tuturor favoritilor de la jocurile de iarna din Vancouver.

Printesa Marina Sturdza ,atacata de copii


 Dupa ce-a organizat un bal de caritate in vederea obtinerii de fonduri pentru copii bolnavi , actiune in care a reusit sa stranga peste 100.000 de euro , printesa Marina Sturdza a fost atacata in mijlociul Bucurestiului de doi copii , unul de 9 si unul de 10 ani .Pai nu le face bine Basescu ca le da peste bot ?

Electoratul lui Potarca

Inca un motiv in plus pentru a-i da "ignore" lui Basescu.Sa-l voteze electoratul lui Ninel Potarca , acel 1 si ceva la suta...

Vant la pupa !

In urma analizelor de coprocultura ale ultimelor evenimente din zona street fight-ului , staff-ul de campanie al lui Doroft...,pardon , al lui Basescu a ordonat catre specialistii in tuning de la Cotroceni: "lasati Loganul si tunati Golf-ul lu' sefu' , pe 6 decembrie ridica ancora" .



Primul boxer al tarii

"Nu-mi amintesc , voi analiza imaginile si voi da un comunica...." Probabil vroia sa vada daca lovitura a fost un upercut sau un croseu , bineinteles de dreapta .

Vreau sa le vad aroganta ofilita pe 6 decembrie !


Adevarul despre scandalul din Dragonul Rosu

 PSD-ul e in campanie electorala.Automat ca e si Nicolae Dumitru , cunoscut ca Nicu Niro.Si ca sponsorizarea sa decurga ca-n toti anii ,Nicu tre' sa sara cu cascavalu'.Dar de unde atata cascaval cand imobiliarele merg prost atat in tara cat si afara , Imobilele de la Nisa stagneaza ,chiar daca au iesit mai ieftin realizarea lor cu materiale de constructii din Romania , hotelul Bulevard achizitionat de la Iacubov merge pe minus ,constructia uriasa din spatele Casei Radio se misca greu si cere finante in timp ce standurile din Dragonul 7 stau goale iar chinezii prospera in vanzari in zona veche...  Ca tot am adus aminte de zona veche , acele standuri de tabla ,tot aud comentarii pe la tv de la diverse persoane din administratie , cum e si Ion Badea de exemplu ca vezi Doamne , au venit chinezii rupti in fund si cu tenisi in picioare si acum fac figuri.... Pai fac domnule contemporan dar cu gandire comunista , fac figuri caci amaratii astia i-au facut curu' mare lui Niro si tie si la altii ca tine. Mai mult , chinezii au tot dreptul sa fie revoltati , au platit intre 10.000 si 50.000 de dolari in functie de pozitie pe acele standuri de tabla primind un certificat ca le ia in concesiune pe 99 de ani .Asta de ce nu o declarati domnilor fosti lucratori in MI si servicii secrete ? Ca toata cloaca aia de administratie zace de fosti angajati ai Ministerului de Interne.  Mai se mira lumea ca nici nu ajungea garda in complex si deja toate obloanele erau trase la standurile cu probleme .
 Sa revenim la standuri.Cu banii luati initial pe aceste asa zise concesionari plus chiria de la celelalte standuri s-a inaltat , de data asta cu autorizatii in regula Dragonul 1,2 si 3. Ulterior s-au mai adaugat si Dragonul 4 , 5, 6 si 7.Cum sa faca Niro rost de bani plus motiv de mutare fortata catre standurile din Dragoni ? Simplu , a pus taxa de 10 lei , atentie , nu pentru parcare ci pentru trecerea pe la bariere.Asa a aparut revolta caci de cate ori treceai cu marfa de la depozit catre stand , mai plateai odata.Sau de doua , de trei sau de cate ori aveai treaba.Si asta doar pentru simplul motiv ca pe biletele eliberate nu exista nicio data sa demonstrezi ca ai mai platit in ziua respectiva.
 Mai mult , de ce sa-i mai tolereze pe comercianti in zona veche pe chirii de 300-400 de euro , cand dragonii 6 si 7 sunt cam golasi si oricum se consuma curentul pentru cei cativa care au indraznit sa-si deschida acolo un stand.Basca ca omu' le-a bagat si tren comerciantilor din provincie , tren care ajunge taman in zona dragonilor.
 Chinezii , pe buna dreptate , au luat foc , atat pentru faptul ca pierd standurile cu chirii mici in defavoarea chiriilor de peste 1500-2000 de euro din Dragoni.Pentru ca au fost obraznici si nu au percutat , administratia complexului le-a taiat curentul ,le-a suspendat paza si curatenia.De aici pana la scandal nu a fost decat un pas.Au fost desantate in complex fortele de ordine ale..... da , ati ghicit , Ministerului de Interne , au sigilat majoritatea standurilor din zona veche si ii asteapta pe propietarii-chiriasi cu actele pe marfa.Si bineinteles , cum acte nu prea exista , aceste marfuri vor fi confiscate si vor aparea alaturi de poza unui candidat la presedintie prin satele defavorizate din Romania sau pe la caminele de copii sau batrani cu dedicatie de la partidul aflat la putere.
 Intr-un interviu acordat ziaristului Tiberiu Lovin pentru Romania Libera , Nicolae Dumitru recunostea ca a inchiriat chinezilor spatiile comerciale pe intreaga durata de viata a construciilor.Ca urmare , pentru a putea sa-i mute pe chinezi din zona veche , administratia le-a taiat utilitatile , le-a intrerupt curentul si le-a retras paza cu toate ca aceste servicii erau platite in avans plus chiria aferenta.Tot odata , oamenii Garzii Financiare au terorizat zilnic investitorii prin controale si amenzi repetate.Mai mult , le-o spunea franc in fata chinezilor :"o sa va amendam zilnic cu cate 50 de milioane pana plecati de aici".Plus alte mizerii din partea jandarmilor cum ar fi taierea belciugelor de la lacate pentru a-i obliga sa-si ia marfa din standuri.


 Nu am vazut in plm niciun reporter sa-l duca capu' si sa intrebe cetatenii chinezi ce problema au.Din contra , ei iau declaratii de la , hata , purtatori de cuvant sau de la  comerciantii romani asa zisi cinstiti suparati pe chinezi ca i-au intoxicat cu gazele de la generatoarele electrice .
 Mai apare un garcea si spune ca au inchis standurile pentru ca nu au autorizatie de constructie .Pai in plm de gabor prost ,aia au un contract de inchiriere , autorizatia trebuie s-o aiba administratorul sau propietarul complexului .Tot un garcea sustinea ca acolo se face comert ilegal , bla bla...Pai du-te tata la administratie , cere documentele pe baza carora standurile au fost inchiriate , respectiv certificatele fiscale ale firmelor si ii gasesti pe patroni.Daca se vinde fara factura sau marfa contrafacuta , tu ca organ sau autoritate a statului ce ai facut ? Ai stiut sa vi , sa-ti iei spaga si sa-l lasi pe ala sa vanda in continuare ?Cum ar veni, ai luat si salariu de la stat si spaga de la privat ? Marfa aia contrafacuta cum intra in tara ? Tot o autoritate a statului a inchis ochii la o mica atentie ? Cata ipocrizie ! V-ati umflat conturile si acum sunteti onesti ? Ce zdrente de oameni !
 Iar despre zvonul cum ca Nadia sau Udrea Elena are in intentie nu's ce proiect in zona veche voi reveni.

Cand Geoana si Antonescu se cearta castiga....Udrea

Discutie intre Basescu si Brucan

Traiesti bine ? Decide la vot daca mai vrei inca 5 ani de hotie !

Iovan cel Iute

"Ho ho ho " , un film extrem de comercial





Pe 20 noiembrie se lanseaza in cinematografe productia romaneasca "Ho Ho Ho" in regia lui Jesus del Cerro .Un film inspirat din celebrul "Bad Santa " din 2003 in regia lui Terry Zwiqoff si cu Billy Bob Thornton in rolul principal.Un film 100% comercial , realizat in cea mai mare parte in Mall-ul din Baneasa , iar scenele de interior filmate in fata unor magazine potente financiar cum ar fi : Vodafone ,floraria Simona , Micri Gold si multe alte branduri mai mult sau mai putin celebre .Nu stiu pe ce criterii a fost ales Jesus del Cerro ,probabil acesta presteaza pro bono pntru Media Pro , altfel nu se explica alegerea unui regizor ce foloseste la greu sabloanele si americanismele idioate.Nu cred ca vom vedea vreodata la Corneliu Porumboiu sau Cristian Mungiu scene in care personajul vine acasa de la market in brate cu celebra punga de hartie maro din care se intrezaresc snopul de verdeata si coltul unei baghete de paine cum am vazut in "Contratimp 2" regizat de acelasi Jesus del Cerro.Probabil ca filmul va avea fanii lui , aceiasi care merg an de an la Polivalenta sa-l vada pe Banica in "Concert de Craciun" cu nemuritoarele "Veta desfunda chiuveta" si "Bubulina gospodina" sau ceva de genul asta , virginele batrane ,fanele lui Fane stiu cel mai bine ...

"Tiganca imputita"

Nikita din Romana, recunoscuta international

'89-2009 DEGEABA

 Am fost la politia rutiera sa-mi preschimb permisul deoarece expirase si tipa de la ghiseu (apropo , nu seamana cu Carmen Serban , aduce mai mult cu Ciocanitoarea Woody,cel putin asa sustine un editor de pe emulte.ro ) imi spune ca nu am toate documentele, respectiv o fisa.Cer politicos una sa o completez si-mi spune ca nu are,ca daca vreau una model sa caut pe site-ul prefecturii.Asta nu la ei in incinta de cateva milioane de euro , cea de la Pipera bineinteles , caci nu au imprimanta . Probabil i-a fost jena sa-mi spuna ca au cei de peste drum ,la birourile de intocmit tot felul de acte la doar 200 de mii o coala A4 .Sau frica , sa nu fie acuzata ca are blatu' cu aia...




Treaba e ca poa' sa se schimbe sute de ministrii , ADN-ul de comunist din ei nu se altereaza , ramane asa de-a pururea.


PS: pentru mamaia din autobuzul 335 , '89-2009 DEGEABA nu e un numar gratuit de la erotic cum asa credea ea , e realitate pura . Menirea noastra e sa asistam neputinciosi la circul din politica , la unii care au furat mai de mult cum se cearta cu unii care inca mai vor. Sa fure , bineinteles.Ce intelegem de aici ? Inca mai sunt resurse.Mai oameni buni ,dupa ce o sa va plasati ciolanul ca pe stafeta, dati si la populatie macar maduva .

Vina de-a fi romani

1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.




2.Mexicanii consuma foarte multe grasimi si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.


3.Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.


4.Italienii beau foarte mult vin rosu si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.


5.Nemtii beau foarta multa bere,consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.


Concluzia : Putem manca si bea tot ce vrem.Se pare ca faptul ca suntem romani e ceea ce ne omoara

Ceaiul Zein pentru slabit


 Umbla vorba in targ ca acest ceai este foarte eficient in atat in curele de slabire cat si in diminuarea colesterolului si purificarea organismului .Ceaiul Zein "purifica sangele ,stimuleaza ficatul , previne constipatia si elimina retentiile stomacale.De asemenea, echilibreaza metabolismul si ajuta la diminuarea flatulentelor (basini pentru neinitiati).Mod de utilizare : se pune o lingura de ceai in 150 ml de apa si se fierbe 5 minute.Se bea de doua ori pe zi , inainte de masa si inainte de culcare".La ce program are Botezatu nu stiu cum l-a administrat dar e clar ca a dat rezultate. Ceaiul Zein e folosit cu reale efecte benefice de tot mai multe vedete . Printre aceste sunt Cristi Borcea , Catalin Botezatu , etc.
P.S.- site-ul care comercializeaza Ceaiul Zein are o reclama pe Cancan dar iti trebuie ceva timp sa realizezi ca reclama e la ceaiul respectiv datorita fonturilor si siglei de pe ambalaj. Adica oricand poti citi Zelin in loc de Zein.

Felicitari Gigi Becali

 Felicitari pentru gestul umanitar facut pentru Cornel Constantiniu. Felicitari pentru cei care isi aduc aminte ca atunci cand au nevoie de bani gasesc sursa la Gigi Becali. Cand nu au nevoie , Gigi e un oier , un cioban .De parca asta ar fi o rusine in tara asta , sa muncesti ca sa-ti castigi banul cinstit.Rusine statului roman care e pentru unii muma ( Cristi Minculescu , Iris ) si pentru altii ciuma ( Cornel Constantiniu si toti copiii care nu au sansa sa fie persoane publice dar au nevoie de diverse operatii) .Pentru celelalte exista Mastercard. Succes Gigi Becali in campania prezidentiala !

Update : Directorul ARR a fost demis

 Directorul Autoritatii Rutiere Romane a fost demis de Radu Berceanu pentru aberatiile continute in proiectul de lege privind Strategia Nationala de Siguranta Rutiera .Amin !

Proiect de lege sau diversiune ?

Peste doua luni comemoram 20 de ani de la lovitura de stat din '89 , lovitura de stat numita revolutie pentru ca emanatii momentului sa beneficieze de anumite avantaje in plan politic si nu numai. 20 de ani in care s-au perindat pe la putere numai nenorociti care au devenit politicieni de conjunctura , mai putin Iliescu care stia cu ce se mananca politica , el fiind un apropiat al familiei Ceausescu .Si uite asa , in cei 20 de ani si-au predat ciolanul intre ei, mereu aceleasi personaje dubioase al caror scop a fost numai acela de imbogatire personala.Mai rau , la fiecare schimbare de regim politic , de presedinte , de guvern, romanii au simtit cum le intra in buzunare din ce in ce mai adanc mana lunga si nesimtita a statului.Toti incompetentii perindati in fruntea ministerelor nu au venit cu planuri , cu solutii viabile de redresare a economiei , ei au venit doar cu decizii de-a dreptul aberante dar extrem de simplu de aplicat ; au marit taxele , impozitele , au inventat noi tipuri de amenzi , etc.Asa se intampla acum si cu ultimul proiect de lege privind Strategia Nationala de Siguranta Rutiera , un proiect aberant la care nici Ceausescu , Stalin sau orice dictator contemporan nu s-ar fi gandit vreodata.Ciudat este ca zvonurile legate de acest proiect au fost lansate de zvoneri si raspandaci exact in ziua in care trebuia dezbatut in Parlament cazul Ridzi .Diversiune ? Cine poate sti , decat astia de ne-au rupt captuseala la buzunare si au ajuns cu mainile aproape de calcaie ?





100% Adevarat se duce la vale cu ajutorul Bingo Metropolis


 E adevarat suta la suta , Bingo Metropolis le-a luat fata celor de la Revista Online 100% Adevarat cat si celor de la Sticla de un milion de Ron , ambele concursuri gazduite de OTV. E si firesc , dupa ce romanii au primit facturile la telefoane cu nus' cat de plata pentru sms-urile de 3,57 Eur trimise in nestire , dupa ce si-au dat ficatii in boala cu muuulte sticle de alcool cu capison castigator de un transplant de ficat , romanii au ales concursul care costa mai putin si ofera premii mai multe , Bingo Metropolis .Drept urmare , cei de la Revista Online au redus drastic premiile , in loc de 3 apartamente si 3 mercedesuri acestia oferind doar un apartament si 7 autoturisme mai ieftine , cam de valoarea unui Logan full option fiecare , asta in conditiile in care costul sms-ului a ramas acelasi. In completarea disperarii , organizatorii au apelat si la mesaje de tip spam prin intermediul telefoniei mobile , poate ,poate o mai pune cineva botu' . Succes tuturor !

Simona Sensual,o zmardoaica bazata


 Dupa ce a terminat de muls vacile la "Serviti va rog" artista a intrat intr-un con de umbra mediatic.Si cum in showbiz-ul romanesc nu e productiva inactivitatea mediatica , hartista a iesit pe interval cu noutati .Mai concret , cu declaratii cum ca il va rezolva pe Costi Ionita singura , fara prietenii care s-au oferit sa-l urechieze pe compozitorul manelist-dentist.Asa cum mentiona si Cancan , Costi Ionita ar trebui sa se teama dar nu de alonja net superioara a blondei ci de buzduganul prietenului ei , superior ca dotare , mai ales in bile circumvolutioniste...




De acum , oferta e deschisa , blonda asteapta invitatiile bine cotate de la : Acces Direct,Maruta,Capatos ,Acasa Tv si sa nu uitam de revenirea in forta pe sistem a rubensienei Bahmu.OTV-ul nu intra in calcul.

Creatura ciudata descoperita in Panama


 Ati fi tentati sa credeti ca ciudata creatura ar fi una din persoanele concurente la "Rataciti in Panama" sau chiar Andrei Gheorghe in persoana.Nu , creatura a fost descoperita intr-o pestera din Panama de 4 adolescenti cu varste intre 14 si 16 ani .Creatura "locuia" intr-o grota in spatele unei caderi de apa , un fel de cascada ce ascundea intrarea in habitatul ciudateniei.Din pacate , aceasta a devenit obiect de studiu post mortem pentru cercetatori , ea fiind alergata si batuta cu pietre si bate de neinspiratii adolescenti.

Cristiano Ronaldo , vacanta cu peripetii

Intalnirea dintre Paris Hilton si Cristiano Ronaldo a avut loc la clubul MyHouse din Los Angeles. Fotbalistul a fost in vacanta in America,




iar starleta tocmai se despartise de Doug Reinhardt, cu care avea o relatie de sase luni.Credeti ca mostenitoarea a pierdut timpul? Nici gand, s-a dus direct la masa lui Ronaldo."Cristiano si Paris au stat unul peste celalalt toata seara. Toate chelneritele au fost la masa lui, pentru ca se consuma mult alcool. El a cheltuit cam 20.000 de dolari pe sampanie si bauturi. Se distra de minune", povesteste un martor.Dupa aproape patru ore de chef, Ronaldo si Paris au plecat impreuna de la club, spre casa surorii starletei.


Paparazzi au surprins aceste imaginii dupa ce fotbalistul a parasit propietatea din West Hollywood la ora 5:00 dimineata .


Romania , te iubim !


 Te iubim ca nu ai interzis comertul second hand , te iubim ca ne lasi sa formam coada la magazinele rusinii pe trotuarele domeniului public si asteptam cu nerabdare si cu foame in glanda litrul de ulei si kilu' de zahar pentru alegerile din toamna , daruite din inima si din banii nostrii de partidele politice care au facut din Romania o tara "multilateral dezvoltata".Iti multumim pentru programul "Prima Casa" , o utopie pentru tinetii din Romania ,iti multumim pentru locurile de munca la negru in Europa si Niro pe 1000 lei , iti multumim ca inca nu ai pus taxa pe aerul respirat .

Upgrade la 100% adevarat.Concluzii dupa prima editie.

 Dan Diaconescu nu e prost.Conform zicalei ca la Caracal s-a rasturnat caruta cu prosti , el demonstreaza contrariul , nu e unul dintre ei.Cum asa ? Pai in primul rand , pentru a nu fi tarat prin procese sau scandaluri iscate de acest concurs dubios , a apelat la o firma infiintata de numai 2 luni , el doar oferind acesteia spatiu de emisie pe timpul concursului.De premii si sistemul de abonare prin sms se ocupa strict aceasta firma , S.C. VIDEOPROD INDUSTRIES S.R.L. .Cum s-a ocupat in prima editie ati simtit-o pe propia piele si propiul buzunar .Codurile de logare la "revista online" nu au functionat , multi telespectatori reclamand asta la 1333 .Cu alte cuvinte , oamenii au platit pentru ceva de care nu s-au putut folosi , o mica inselatorie in termeni juridici.Alte sute de telespectatori au fost suparati deoarece au trimis sms-uri toata saptamana dar la extragere au participat sms-urile trimise pe timpul concursului sau cu maxim 2-3 ore inainte.Primul apel a fost foarte dubios , tonul de apel care s-a auzit in platou fiind un clopotel ciudat neintalnit in nicio retea de telefonie.Mai mult , interlocutoarea ,de undeva dintr-o comuna din Buzau dupa cum declara vocea de la telefon parea ca se afla in culise , atat de clara era convorbirea, desi mai tarziu cand a intrat in direct a declarat ca a trebuit sa iasa din casa datorita semnalului prost( avea numar de Cosmote).Am solicitat anumite lamuriri pe adresa de mail afisata pe site-ul organizatorilor dar bineinteles ca nu se deranjeaza nimeni sa raspunda iar cine suna la numarul de telefon lasat pentru lamuriri nu se aude decat un obraznic ton de fax.Daca va simtit inselati sau nedreptatiti de acest concurs va rog sa votati in poll-ul de mai jos .

Suta la suta adevarat . Oare ?


 Deocamdata nu ne pronuntam caci nu am vazut nici emisiunea si nici ....castigatorii . Speram sa nu fie cum a fost concursul organizat de Vodafone , cel cu 100 de Golfuri , concurs cu castigatori fantoma , neprezentati nici pe site-ul oficial si nici in alta parte.




 Oricum , gandirea olteneasca a lui Dan Diaconescu are o logica puternica ; daca mii de romani insomniaci dau in draci sms-uri de 0,42 eurocenti la niste intrebari stupide gen " raspunde cu da sau nu daca Elodia e in scara rulanta de la Romana" de ce sa nu forteze nota si tariful , sa-l puna de 3,57 euro si ca sa nu existe reclamatii ulterioare , sa le vanda un cod ,aka abonament la Revista Online suta la suta adevarat.

Cod galben,galeata rosie


 Am urmarit stirile de pe diverse posturi de televiziune in care erau prezentate nenorocirile abatute asupra oamenilor grav afectati de ploile torentiale cazute in ultima saptamana.Un lucru mi-a atras atentia ; in majoritatea gospodariilor se foloseau pentru evacuarea apelor din case si beciuri galeti cu diverse insemne de partid .Asa ca acei carcotasi care comentau faptul ca partidele politice perindate pe la putere din '89 ,mereu aceleasi partide ,nu au facut nimic pentru cetatenii patriei sa nu mai comenteze deoarece acestea au daruit oamenilor niste obiecte extrem de utile .Si ca sa nu fiu si eu carcotas , recunosc, pe langa galetile rosii sau portocalii am vazut si una verde , cu insemnele PNG .Dar acestia au circumstante atenuante , nu au fost niciodata la putere , deci nu le-a trecut prin mana fonduri europene destinate realizarii de retele apa si canalizare dar deturnate conform intereselor de partid , in functie de culoarea politica a fiecarui primar sau Consiliu Judetean.

Acasa Tv in criza ?


 Dupa cum arata studioul si dupa calitatea


unor persoane invitate pentru o partida de barfe cam asa pare ...
Cunosc personal cativa angajati de la MediaPro Picures si pot sa afirm ca sunt adevarati profesionisti , nu ar da "motor" daca o mica reflexie a unui obiect nedorit ar afecta cadrul . Ce vedem la Povestirile de Acasa pare un lucru facut pe genuchi in garajul mecanicului meu , Nicu.

Handicapatii de la Metrorex


 Mai marii Metrorexului aveau o mare problema din cauza careia nu puteau dormi noaptea , aveau cosmaruri si se zvarcoleau in pat in neputinta lor de-a rezolva cea mai arzatoare sarcina impusa de ei si rezolvata bineinteles tot de ei ca de aia sunt sefi ,nu ? Asadar , au reusit sa schimbe numele unor statii care chipurile , purtau nume cu iz comunist , Semanatoarea , Timpuri Noi...De parca metroul a fost construit pe timpul lui Iliescu sau Basescu si deranja cu nume agreate de Ceausescu . Recapitulam : Ceausescu construieste metroul dar pe tine nu te deranjeaza constructia in sine ci numele purtat .Treaba asta-i ca plagiatu' in muzica , ma folosesc de munca lu' altul dar ii pun numele dorit de mine .




 Cred ca mai nimerit era ca acesti retarzi cu porecle de sefi sau directori sa se ocupe de mizeria din statiile slinoase , de acum cu nume schimbate , sa se ocupe de rampele pentru persoanele cu dizabilitati motorii sau de mafia spatiilor comerciale oferite pe spranceana.


 As incerca un experiment cu acesti pseudosefi , i-as urca intr-un carucior pentru handicapati , le-as fute 2-3 castane in scafarlie sa stie ce-i aia umilinta si as insista sa foloseasca toate statiile de metrou care nu sunt prevazute cu rampe speciale.Adica TOATE statiile in afara de 1Mai , Unirea si Gara de Nord .Apropo , 1Mai inca se mai numeste asa ?


 In curand sper sa va anunt cat a costat schimbarea numelor in sistemul informatic , schimbarea colantelor cu schema metroului lipite in vagoane si costurile noilor placute de la intrarile in statii .


Cineva a zis odata o vorba inteleapta : la "Timpuri Noi" , tot noi...

Lazarus vs Diaconescu

Ultima fita in materie de media este razbunarea in direct .Startul timid al acestui trend a fost dat mai demult de celebrii Carcotasi , avand de cealalta parte a baricadei pe Oana Zavoranu si Gigi Becali. Acum avem dupa cum urmeaza :




Categoria "Aschiuta" : Lazarus vs Diaconescu


Categoria "mufe,fufe,pitzi" : Zavoranca vs Monica Columbeanu


Categoria "sunt zmardoi dar n-am cu cine" : Ogica vs Lazarus


Categoria "slanina sau piept de pui" : Nikita vs Sexy Braileanca


Categoria "Iuda" : Nikita,Pamela,Lazarus,Meme,Ciumac vs Diaconescu


O categorie aparte este " eu nu fac flotari , le cumpar de-a gata " in care intra Lazarus in chip de finantator si Iudele de mai sus pe post de "scuip si ling dar trec pe la casierie".

Programul "Prima Casa" - o oportunitate sau gargara electorala ?


 Oportunitate poate , dar nu pentru tinerii cu un salariul care rar depaseste 200 euro , conditia pentru a contracta un credit de 60 000 de euro fiind ca venitul familiei sa fie de minim 700 de euro .Oportunitatea nu este decat pentru dezvoltatorii imobiliari care astfel isi vand si ei cotetele iar in caz de neplata paguba suportand-o bancile.
Cine sunt dezvoltatorii ? Pai nu eu sau voi ci potentatii zilei , smecherasii care gasesc oricand usa deschisa la cabinetul primarului si care nu-si fac griji de termenul in care iese autorizatia si nici de faptul ca regimul de inaltime maxima a constructiei depaseste de cateva ori regimul maxim admis.De asemenea , nu au mustrari de constiinta nici pentru faptul ca defriseaza zonele verzi sau chiar parcurile ( vezi blocul turn construit in parcul de peste drum de Stadionul National ).

Matematica elementara



 Se dau urmatoarele date : din punctul A ( comuna Beltiug ) pleaca un magar cu viteza de croaziera necunoscuta dar in erectie profunda iar din punctul B (comuna Ratesti) autoturismul Logan cu petic cald la roata dreapta fata . Sa se calculeze :




a) La ce distanta de prima localitate se produce imperecherea magar-Logan


b) Ce candidat la presedentie va obtine majoritatea la alegerile din toamna

Lazarus Show


 Pe piata media si-a mai facut loc dand usurel din coatele osoase si ascutite un nou talk-mahala-show moderat de insuportabilul Lazarus . Nu stiu daca morga afisata in emisiune e studiata in oglinda inainte de emisiune sau chiar il caracterizeaza dar e destul de acra incat nici de acrit ciorba nu-i buna. Sarcasmul si ironia ce-l caracterizeaza pe acest justitiar parat se transforma intr-un rictus facial incat si cel mai turbat dulau daca l-ar vede si-ar baga coada intre picioare si s-ar preda la primul centru de eutanasiere. Profitand ca are cu 2 clase mai multe decat trenul , il invita pe cetateanul Ogica in emisiune incercand sa-i demonstreze cata scoala are el in plus fata de invitat. Dar , prin actiunea planuita nu a demonstrat decat ca stie sa se exprime mai fluent pe cand scoala vietii ii lipseste cu desavarsire. Si bunul simt. Si pentru ca emisiunile sa semene intre ele , nu putea lipsi din emisiunea lui Lazarus nelipsitul "Top" , in care se iau la intamplare cateva poze , de obicei copiate din presa si se discuta pe marginea lor care-i de locul 1. De faptul ca emisiunile publice au devenit modalitati de razboi virtual cu dusmanii nu mai amintesc deoarece e de notorietate speta Carcotasilor vs Oana Zavoranu sau Madalin Ionescu vs Dan Diaconescu .De ce sa nu fie , nu-i asa, si Lazarus vs Ogica ? Asadar , daca am facut referire la top-uri , sa o punem si noi de un top .

La Vama Veche


 Prezenta la lansarea noului imn al turismului "Come to Romania, the land of choice" , Elena Udrea afirma ca "e pe cai mari " .Pe pariu ca nu se referea la armasarul superb calarit de ea ci era doar excitata de extraordinara realizare pe mandatul ei de Ministru al Turismului . Acest vamaiot parlit a fost in schimb pe nisipuri miscatoare ....

Calitatea telespectatorilor lu' Capatos

 Nu exista emisiune in care Dan Capatos sa nu aminteasca ca este lider de audienta cu nu's cate puncte de rating si ca publicul este cu precadere alcatuit din femei intre 25-44 ani cu studii medii si superioare. Cata scoala si cate facultati iti trebuie ca sa intelegi un anunt lansat de Capatos si anume ca sms-ul cu numarul 654 va fi premiat cu ..., ma rog , o mizerie de premiu ? Intreb asta deoarece renumitii telespectatori cu studii superioare , studii facute cu profesorul de traforaj viteza au trimis mesaje in grup in care aparea textul " 654 " . Noroc cu pacatosul milos , care a revenit cu specificatia de rigoare incercand sa redreseze situatia .




In alta ordine de idei , nu scapa niciun prilej atat Capatos cat si Madalin Voicu sa ia peste picior OTV-ul , numid-o "televiziune de periferie " sau " no name" . Pacatosule , daca OTV-ul e "no name" , de ce-l folosesti ca etalon si afirmi la emisiunea "Conferinta de presa " , moderata de Diana Munteanu ca : "l-am ingropat pe Dan Diaconescu " ?

Kelly McGillis , partenera lui Tom Cruise din filmul Top Gun ,lesbianca convinsa


 Intr-un show difuzat recent pe internet , numit Girl Rock , Kelly declara ca "este lesbianca si este disponibila pentru oricine vrea sa-i devina partenera". Pacat , inca o oaie ratacita !

ROMTELECOM SUCK'S

 Pentru cateva ore nu mi-a functionat postul telefonic . O sa spuneti "si ce mare branza..." . Dar , functionarea internetului tine tot de postul telefonic , acesta fiind asigurat printr-un modem . Sun la ei , bineinteles de pe mobil , vorbesc cu un operator si ii cer lamuriri . Acesta ce face , ma pune pe hold si-mi baga o simfonie la telefon.La telefonul meu mobil , cu cartela preplatita tot de mine.Dupa cateva minute , ma plictisesc , inchid si sun din nou.Il intreb pe individ de ce nu-mi preia el reclamatia si sa o inainteze celor in drept . Ce credeti ca face ? Ati ghicit , ma redirectioneaza catre cei in drept,adica deranjamente tehnice.Acolo , acelasi tratament , muzica simfonica la telefonul meu mobil , cu cartela preplatita. Intre timp , creditul meu de 6 euro se cam termina asa ca sun de pe alt numar. Deoarece operatorul a considerat ca tonul meu este prea ridicat pentru timpanul lui sensibil , mi-a inchis pur si simplu. Nu vroiam decat sa-i intreb de ce cand beneficiarul de servicii excrecabile oferite de Romtelecom intarzie la plata facturii e penalizat dar furnizorul , cand nu ofera serviciul pentru care platesti nu pateste nimic , nici macar nu-si cere scuze , ba mai mult , te trateaza cu flit , inchizandu-ti telefonul in nas.De asemenea , vroiam sa-i intreb daca indivizii din coltul blocului unde locuiesc si care suna zilnic in directii doar de ei stiute conectandu-se cu un telefon portabil la tabloul de legaturi al Romtelecomului sunt angajatii companiei mai sus amintite , ei neavand nici un echipament sau legitimatie cu insemnele companiei.

OTV-RECLAMA MASCATA DAR PE FATA

Dan Diaconescu Direct exploateaza cu succes teama si interesul romanului vizavi de cutremur .Reteta e simpla ; cheama in direct un mosneag senil si o nebuna distrusa ce contesta insusi existenta placilor tectonice si baga frica in romani si nu numai , comunitatea de cetateni chinezi cu afaceri in Dragonul Rosu , Complexul Niro si Europa dormind nopti la rand in baracile-magazin sau in autoturismele propii . Apoi , mai ceva ca David Copperfield , DDD face sa apara in garsoniera-platou un "minunat" device, un avertizor de cutremure , tocmai bun pentru fricosi sau creduli . Aceasta cutie dotata cu indicator luminos si sirena functioneaza numai pe baza de palme , lucru demonstrat de Mihaela Moise prin lovituri aplicate atat frontal cat si lateral . Bineinteles ca operatorul insista cu camera pe eticheta device-ului pentru ca spectatorul detinator de computador si internet sa stie ce sa caute . Manevra a reusit pe deplin , dovada fiind multitudinea de mesaje cu aceasi intrebare :"de unde procuram acest aparat? " .




Nu inteleg de unde atata interes pentru aceasta jucarie cu luminite deoarece la cutremurul din 25 aprilie aceasta nu a demonstrat nimic . Ba mai mult , angajatii sau colaboratorii OTV-ului se contraziceau singuri cu privire la nefunctionalitatea alarmei . Astfel , Mihaela Moise afirma ca nu avea cum sa functioneze nefiind alimentat la priza iar un domn Gabi , posesor si de pager cu aceasi functionalitate spunea ca de fapt nu a fost transmis semnalul de la Institutul Roman de Seismologie Aplicata , acesta urmand a fi transmis peste o juma' de ora...

HRISTOS A INVIAT ! PASTE FERICIT !


 Iepurasul a venit si la voi ?
V-a adus ceva anul asta , in afara de pierderea locului de munca ,cresterea facturilor la utilitati datorita instabilitatii leului ,promisiuni electorale desarte privind cresterea pensiilor sau salariilor profesorilor ? Nu se pune circul gratuit oferit de autoritati prin arestarile in direct la tv , circ mediatic deprins din primele transmisii in direct din timpul loviturii de stat din '89 , lovitura ce se vroia a fi numita Revolutie .

Gigi Becali petrece Pastele cu familia

Gigi Becali va fi eliberat sub control judiciar. Instanta Tribunalului Bucuresti a admis, astazi, recursul fata de decizia Judecatoriei sectorului 1 de respingere a cererii. Becali le-a spus, astazi, judecatorilor, la inceputul procesului de la Tribunalul Bucuresti, ca vrea sa fie eliberat neaparat, pentru a-si petrece Pastele cu familia.




Judecarea recursului a inceput la ora 14:00. Inainte de inceperea sedintelor de judecata, rudele omului de afaceri au cerut sa-l imbratiseze, insa acesta a refuzat, pe motiv ca s-ar fi impartasit.


Gigi Becali a spus, la inceputul sedintei, ca vrea neaparat sa ia lumina de la sotia si de la copiii sai. "Onorata instanta, domnule presedinte, nu vreau sa va zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice forma, chiar si in raza curtii mele, numai ca sa fac Pastele alaturi de familie si sa iau lumina de la copiii mei", a spus finantatorul Stelei, care si-a cerut scuze de la presedintele completului de judecata, Dorel Matei, pentru ceea ce a spus in sedinta in care Tribunalul a respins recursul sau impotriva deciziei de arestare.


Becali a mai spus ca, "o persoana care are trairi crestine nu poate fi pericol public".


De data aceasta, unul dintre motive invocate de aparatorii omului de afaceri a fost faptul ca acesta candideaza la alegerile europarlamentare.


Gigi Becali invoca faptul ca, daca ramane in arest, i se incalca dreptul de a participa la alegerile pentru Parlamentul European, avand in vedere ca, in momentul de fata, ar trebui sa se pregateasca si sa participe la campania electorala.
sursa : realitatea.net

Gigi Becali invinuit de sechestrare de persoana(e) si privare de libertate


 Serviciile zvonerilor , raspandacilor si diversionistilor functioneaza si inca foarte bine.Scopul propus a fost atins ; pe de o parte a fost adus un prejudiciu de imagine domnului Becali si pe de alta parte , lucrul cel mai important , atentia presei a fost deturnata de la cazul Popoviciu catre speta latifundiarului.Era de asteptat ca un nou scandal sa fie provocat deoarece cazul Popoviciu a luat o amploare nebanuita , toata atentia mas media fiind indreptata catre acesta.Mai mult , sapaturile ziaristilor de investigatii ( mai putin Lazarus :) ) duc catre ramificatii de tip caracatita, fiind mentionate nume sonore din politica si busines.




Nu stiu daca declaratia lui cu privire la candidatura la prezidentiale , data pe 1 Aprilie la Maruta in emisiune a fost o pacaleala dar cu siguranta a facut valuri la nivel inalt .Drept urmare , fortele de ordine inarmate de parca descindeau la casa celor mai periculosi interlopi au poposit dis de dimineata in Pipera pentru aducerea la politie a domnului Becali.O actiune de-a dreptul penibila pentru fortele de ordine si traumatizanta pentru familia Becali , respectiv sotia , mama si cele trei fetite , obligate sa asiste la desantul mascatilor in propia locuinta.

OTV-ul in criza ?


 Oare ce se intampla cu OTV-ul , televiziunea poporului , cea aducatoare de rating materializat in iahturi , vile si masini scumpe ? Duce lipsa de invitati de senzational ? Probabil ca da , astfel nu se explica invitatia in emisiunea lui Dan Diaconescu a propiei angajate , Mihaela Moise , pentru a-si povesti povestea de dragoste cu un fost angajat al OTV-ului , domnul detectiv de investigatii Luis Lazarus.




Probabil ca la aceasta criza a contribuit si scaderea SMS-urilor trimise de spectatori , spectatori care au realizat intr-un final ca daca trimit mesaje suprataxate cu raspunsul Da sau Nu , nu le achita DD intretinerea , curentul sau factura la telefon si nici nu se trezesc mai vioi dimineata pentru a incepe o noua zi de munca pe un salariu de rahat in lei dar cu facturile calculate in euro.

Alina virgina , o vaca buna de muls de sacalii din media


 Pentru Madalin Ionescu , cazul Alinei nu a fost decat inca un motiv de senzational , de dat cu parerea a unor infatuati care probabil niciodata nu si-au facut griji pentru ziua de maine , pe scurt, un caz de presa. Cu toate ca la oricare din posturile trustului Intact angajatii nu uita sa pronunte in fiecare emisiune macar odata cuvintele " FONDATORUL FUNDATIEI DAN VOICULESCU" , nu am auzit nicio propunere concreta adresata Alinei , propunere prin care Alina sa fie ajutata de respectiva fundatie sa-si definitiveze cursurile fara a mai fi obligata sa recurga la acest gest disperat , de-a fi deflorata de vreun slinos sau ciudat cu bani. Macar sa fi mimat oferta , daca tot s-au prefacut interesati de cazul domnisoarei....

Puiu Popoviciu retinut si eliberat dupa 24 de ore



Cu okazia luptelor electorale mai aflam si noi , contribuabilii de rand ce "capacitati" financiare exista in Romania , ce combinatii de milioane de euro se fac la varfurile puterii si ce mici si neinsemnati suntem . Nu mai vorbesc despre imperiul financiar al domnului Popoviciu deoarece sunt sigur ca sunteti deja intoxicati de media si in special de posturile trustului Intact . Posturi ai caror angajati au primit ordin de la Felix the Tomcat de-al musca si ataca din toate partile si pozitiile pe "supremul" Traian Basescu . Ordinul e pentru pupincuristii din trust un fel de val negru ce le-a acoperit ochii si ratiunea ,acestia nefiind in stare sa mai deosebeasca realitatea de fictiunea inventata chiar de ei .




Consider ca o analiza corecta si obiectiva nu ar trebui sa fie influentata de oamenii politici aflati in spatele trusturilor de presa , acei "moguli" de presa. Un analist independent ar fi constatat ca aceasta comanda de arestare ar putea foarte bine sa nu vina din partea lui Basescu ci putea fi o comanda politica a PSD-ului , ca , nu-i asa , neoficial campania electorala e inceputa deja . Cine a urmarit stirile din media a putut vedea tintele reale ale acestui scandal : PNL si PD-L . Candidatul la presedentie din partea PNL-ului , Crin Antonescu este atins de scandal prin mentionarea in afacerea Baneasa a unei suprafete de teren facuta cadou de Popoviciu domnului Tariceanu, pentru construirea reprezentantei Citroen , PD-L-ul este inclus in ecuatie prin mentionarea domnilor Videanu si Radu Berceanu . De asemenea , mai este amintita in aceasta ecuatie si Primaria Capitalei si implicit a primarului din perioada respectiva , Traian Basescu. Cel mai nesifonat partid in acest scandal a iesit PSD-ul , mai putin domnul Geoana , presa descoperind legatura de cumetrie intre el si Popoviciu.
Gargara si intoxicatia asta cu DGIPI , demiterea sefului Cornel Serban nu este decat un motiv ca Dan Nica sa realizeze ce si-a propus ; desfiintarea unitatii "doi si-un sfert" . Intamplarea a facut ca odata cu asta sa poata lovi si-n contracandidatele PSD-ului. Cum ar veni , pagube colaterale...
Observ ca nimeni nu a facut referire la ampla modernizare a soselei Bucuresti -Ploiesti in dreptul mosiei lui Popoviciu , tocmai in scopul asigurarii fluentei traficului catre centrele comerciale sau zona rezidentiala .

Nikita o comite din nou

Abia ce a scapat de scandalul in care era acuzata ca ar baga pe combinatie tot felul de vedete ( de carton ) , numita si " proxeneta vedetelor" ca a intrat in alt scandal . Buna noastra samariteanca , este acuzata de tatal unui copil cu handicap ca a incercat sa-l excrocheze de bani pentru facilitatea de-al introduce pe acesta in diferite emisiuni pentru promovarea cazului si pentru obtinerea de fonduri in scopul tratamentului copilului cu probleme.De aici si pana la circul gratuit cu care ne-a obisnuit ,circ prezentat de obicei la cine altii decat Acces Direct al lui Madalin Ionescu si bineinteles la Capatos , un alt promotor de circ ieftin , de balci balcanic aducator de rating, nu a mai fost decat un pas.Destul de penibile au fost fazele in care Nikita era acuzata de furtul unei perechi de pantofi sport , ipostazele prezentate de tatic in care Nikita dormea intr-un balcon plin de mucegai si igrasie sau convorbirile telefonice inregistrate unde Nikita acuza lipsa de mancare sau apa.





 Legat de ajutorul financiar pentru tratamentul copilului , nu inteleg politica dusa de ministerul sanatatii , care pentru unii e muma si pentru altii ciuma. Cum Cristi Minculescu a obtinut ajutor , de ce nu e posibil acelasi    lucru si pentru sutele sau miile de persoane care solicita ajutor financiar pentru diferite interventii sau tratamente care nu pot fi facute decat in strainatate ? De ce unii sunt considerati mai prioritari decat altii ? Nu am nimic cu Minculescu dar cand auzi niste retarzi afirmand ca " ne-a incantat urechile ani de zile" iti vine sa o iei pe aratura.Ok , ne-a incantat si a cantat dar oare a facut-o pe degeaba , a facut munca patriotica sau a incasat niste bani ? Repet , nu am nimic cu Cristi Minculesu , am ce am cu sistemul si politica dusa in sistemul sanitar.

Peepler - un motor de cautare istet


Cei de la peepler ofera internautilor un interesant motor de cautare pe retelele de socializare cum ar fi : hi5 , yahoo , gravatar , flick , netlog , picasa , myspace , si twitter .Prin asta, el este deosebit fata de celelalte unelte care doar descopera daca userii de yahoo mesenger sunt ofline sau stau pe invisible . Mai mult , consider ca e o unealta excelenta pentru angajatori , acestia avand posibilitatea sa-i " citeasca " pe viitorii posibili angajati , pretendenti la un post in firma lor.Bineinteles , nu trebuie sa fi un fin psiholog ca sa-ti dai seama ce tip de comportament , de caracter au candidatii , aceasta concluzie tragand-o doar din studierea atat a pozelor cat si a comenturilor lasate pe retelele de socializare .Vezi aici : http://peepler.ro/

Sa moara si capra vecinului


Pe principiul " sa moara si capra vecinului " , Ministrul Mediului ,domnul Nemirschi ne anunta ca se gandeste la o modalitate de a-i taxa pe cetatenii romani care au avut inspiratia sa-si inmatriculeze masinile second hand in Bulgaria , pentru a fenta taxele impuse de statul roman , taxe uriase si nejustificate pana la urma . De ce consider taxa nejustificata ? De ex. pentru un BMW din 1995 , euro 2 , cumparata din vest cu 2500 euro mai platesti o taxa de prima inmatriculare de 1300 euro , adica juma' din pretul masinii . Ok ,daca platesc aceasta taxa se intampla o minune si dintr-o data masina refuza sa mai polueze sau cum ? Polueaza mai mult BMW-ul respectiv decat o Dacie din '70 sau decat o Raba care te invaluie cu un nor de fum albastrui cand se urneste de la semafor ?


Domnul Ministru mai are o frustrare ; de ce vecinul lui de la etajul 2 sa nu plateasca taxe ca si el ? Pai probabil vecinul respectiv e un pic mai istet si totodata nu-i matzokist cu propiul buzunar si prefera varianta mai convenabila .


Nu stiu daca dupa revolutie a existat un ministru sau prim-ministru cu o solutie viabila , aducatoare de venit la buget , din alte surse decat din buzunarele cetatenilor . Se presupune ca un ministru e ales in fruntea ministrerului tocmai pentru competenta sa in domeniul respectiv . Dar ministrii nostrii au avut intodeauna solutia ; au marit taxele ,accizele , impozitele pe spatele muritorilor de rand , muritori care asista fara voia lor la circul oferit de demnitari prin votarea in secret a tot felul de drepturi si privilegii ( vezi recentul scandal in care Guvernul Boc se lupta sa taie din sporurile bugetarilor pe cand angajatii din birourile parlamentarilor sunt unsi cu prime babane).


Din culisele arestarii lui Tolea Ciumac

Iata dialogul dintre Tolea si procurorul venit sa-l aresteze , dialog ce nu a fost surprins de camere si nici de sistemele de voice ;




_ Tolica , ai incasat banii de la astia ( antena 1 ) ?


_ Da..


_ Ok , stai linistit , nu face figuri . Daca nu ne creezi probleme si ne grabim un pic prindem si ghiumul de seara .

Pentru neavizati , ghiumul este acel recipient de aluminiu ce contine niste laturi cu numele pompos de "mancare", servita in penitenciarele patriei.

Acces direct - Madalin Ionescu primeste o palma peste orgoliul lui de moderator de balci

Cu toate ca afirma ca OTV-ul este o "televiziune de periferie" ,Madalin continua sa invite in platou persoane care au aparut prima oara la OTV si care au avut succes si au contribuit la un rating maricel pentru televiziunea mai sus amintita. Asa s-a intamplat si luni,23 februarie , cand invitati au fost Madalin Voicu,Madalin Voicu jr si Ioana , fata lui Madalin Voicu.Dupa cum ati dedus , prima aparitie pe sticla a lui Madalin Voicu jr a fost la OTV.Madalin Voicu jr este un tip carismatic , coerent in exprimare si la fel de erudit ca si tatal si bunicul sau .Mi-a mers la suflet replica lui MV jr cand , invitat fiind sa povesteasca aventuri din copilaria lui a spus ca nu are timp in emisiunea lui ci ca asta o va face la OTV deoarece are timp la discretie.Va dati seama ce culoare capatase in obraji Madalin Ionescu si ce injuraturi si-a primit in casca din regie din moment ce o tot scotea si baga in ureche...




 Mai grav e ca , datorita apetitului exagerat pentru rating, de domeniul patologicului ,Madalin & realizatorii , au renuntat pentru moment sa invite personaje gen Fernando de la Caransebes , Piticul porno , eleva porno , etc. si s-au axat pe reclame-promovare a unor site-uri care nu fac altceva decat sa stranga material de la fraieri . In acest scop , administratorul site-ului repectiv a cules diverse filmulete de pe net cu gimnastele romance , filmultete ce circula la liber pe net de cativa ani , si pe baza lor si a unui premiu fantoma invita internautii sa-si trimita propiile filme cu ei in ipostaze cat mai obscene.Bineinteles ca romanu' , lovit de criza financiara si naiv din fire , incurajat de gimnaste si de visul celor 10 mii de dolari ca premiu , va face tot ce-i sta in putinta si in chiloti ca videoclipurile lui sa ajunga cat mai repede cu putinta pe site-ul respectiv. Halal educatie domnule Madalin Ionescu !

Telegondola lu' Ontanu

"Avem un buget de 150 de milioane de euro. Deci bani exista, trebuie sa avem si proiecte pe care sa le incepem de la anul", a precizat Ontanu.Sursa:Evz.
Dupa cum ati fi tentati sa credeti , aceste strazi nu sunt din Cuca Macaii ci sunt din sectorul 2 , sector condus de primarul Ontanu,primar aflat la al treilea mandat ,primar care viseaza la telegondole.Daca avem mandate cacalau , bani la fel , ce ii impiedica pe locuitorii acestor strazi sa aiba parte de strazi asfaltate ? Dupa care logaritm s-au asfaltat strazile in sectorul 2 , adica una da , doua nu ? A , m-am prins , nu mai asfalteaza strazile , baga direct telegondola deasupra acestor strazi iar riveranii vor cobora direct in curtile lor pe cordelina.





Bahmuteanu si cele doua pitipoance rateaza publicitatea

 Joi , 12 februarie , la drum de seara, cine apare in emisiunea lui Capatos , Un show pacatos ? Nimeni alta decat rubensiana Bahmuteanu si cele doua asistente , una suparata ca i-a explodat soba-n fata si alta prietena cu Nadia Comaneci , atat de prietena ca si-a luat barna cu ea.Dar stupoare , pitipoancele nu au venit cu mainile goale ci insotite de suplimentele unui tabloid , ce contineau niste pozitii sexuale menite sa incite simturile romanului atins de criza si sa cotrobaie prin buzunare , poate poate mai gaseste una de un leu sa cumpere ziarul.Ce-a gandit ea , moderatoare unui balci , unde audienta e realizata probabil doar de cameramani ,publicul-figuratie simpla si eu bineinteles ? Ca daca tot e Capatos lider de audienta de ce sa nu incerce si ea sa-si promoveze tabloidul si totodata sa-si promoveze aberatia de emisiune.Bineinteles ca Dan a pus-o imediat la punct atragandu-i atentia ca emisiunea sa nu-i una de publicitate. Mai mult de atat ,la proxima okazie adica in urmatoarea pauza a scapat si de cele doua pitipoance din platou demonstrand astfel un profesionism demn de un adevarat si abil moderator.


Ramane totusi deranjant un aspect si anume migratia invitatilor de la un post la altul , toate apartinand trustului Intact si toate in aceasi zi.De exemplu , daca o vezi pe Nikita la Acces direct , o vezi apoi si la Rai da' buni ca pe final sa dai de ea si la Capatos.Faza asta e ca-n bancu' cu familia de pensionari care detine in familie doar o proteza dentara si o imprumta de la unul la altul sa termine de mancat.Personal cred ca-i vorba de politica trustului , politica paguboasa pentru imaginea unui post sau altul apartinand trustului Intact.


Lazarus , detectivu' lu'peste

 Filosoful devenit ulterior jurnalist de investigatii , castigand in 2007 premiul APTR pentru cel mai bun jurnalist de investigatii a "rezolvat" tot ce era de rezolvat in OTV , adica toate cazurile cu marcajul "senzational " .Adica , le-a investigat atat de mult incat si la ora actuala spetele respective au ramas in....coada de peste. Asta pentru telespectatorii OTV-ului , ca pentru autoritati cazurile au fost inchise de mult fara niciun fel de influenta pozitiva sau negativa cauzata de cercetarile paralele ale domnului detectiv.Sa ne amintim cateva din cazurile investigate nu neaparat intr-o ordine cronologica ;doctorul Tranca,profesoara Corina Vasile si Ralf,Anghelescu,Erbasu,Elodia precum si multe reportaje despre mafia terenurilor din Ilfov.Dupa ce ne-a demonstrat cat de incisiv e si cata dreptate are cu ajutorul celebrelor planse ale lui DD , epuizand probabil toate cariocile din inventar a hotarat sa migreze spre o televiziune mai bine cotata decat celebra OTV catalogata de Madalin Ionescu ca "televiziune de periferie".Ajuns la Prima , in emisiunea Tribunalul Poporului , domnul detectiv de investigatii face ce stie el mai bine , multa gargara cu eficacitate zero.Bine, din punctul lor de vedere conteaza ratingul nu si finalitatea anchetei.Dau aici exemplul unei emisiuni in care era "anchetata" o persoana ce hotarase sa ajute niste vecini cu handicap locomotor .Dupa multe acuze nefondate bazate doar pe barfa tzatzelor din satul respectiv s-a demonstrat pas cu pas ca persoana invinuita a avut dreptate in cele declarate.Credeti ca Lazarus si-a cerut scuze sau a schitat ceva in sensul asta ? Nu ,a comunicat telespectatorilor ca-i asteapta si data viitoare intr-o noua emisiune.



Adevarata fata a lui Ontanu

 Nu aveam nimic cu Ontanu. Si probabil nici cei 53% din alegatorii lui Ontanu ,cetateni ai sectorului 2 care au hotarat ca acesta merita si al 3-lea mandat consecutiv ca primar.Aceasta stare de fapt s-a schimbat cand mi-a fost incalcat dreptul la libera circulatie, drept garantat de Constitutia Romaniei , prin ridicarea autoturismului de catre Supercom si depunerea lui undeva in Afumati. Am dat un search pe internet dupa cuvintele " ridicari auto " pentru a afla in ce modalitate si de unde pot recupera masina personala si am ramas uluit de multitudinea de articole negative gasite ce fac referire la activitatile mai mult sau mai putin legale ale cetateanului Ontanu.Dupa ce am parcurs aceste articole,consider ca "naivitate" e un cuvant prea bland pentru a caracteriza cei 53% din locuitorii sectorului 2 . Citeste tot...


Mpulelele mele de concursuri

 Nu cred sa existe o persoana care nu a avut curiozitatea sa se uite sub capacul unei sticle de bere , sa razuie un talon atasat unei reviste , sa trimita prin posta diverse ambalaje de vegeta , ciocolata , detergenti sau sa trimita sms-uri la unele emisiuni tv sau chiar operatorilor de telefonie mobila. Totusi , asupra acestor concursuri , sau mai bine zis asupra organizatorilor planeaza un mare semn de intrebare ; sunt sau nu reale aceste concursuri , exista premiile cu adevarat sau sunt doar fictive iar reclama facuta este pura gargara pentru a induce consumatorul in eroare ? Intreb asta deoarece se acorda exagerat de multa importanta promovarii concursurilor respective dar la final , nimeni nu se mai agita cu prezentarea castigatorilor sau , in cel mai rau caz , publica intr-un colt de pagina un nume , probabil inexistent la evidenta populatiei , sau , o persoana care in viata ei nu a folosit produsul respectiv dar a avut sansa sa fie ruda sau prieten cu organizatorul si ultima varianta , cate un castigator cu nume folosit mai des pe continentul african decat la noi in tara , cum ar fi Mpulele , vezi foto . Consider ca ar fi fair-play din partea organizatorilor cand demareaza un concurs sa demonstreze printr-o factura sau orice alt document ca premiile respective nu sunt fictive si chiar exista . Fac aici referire si la recentul concurs organizat de Vodafone in care promite 100 de autoturisme , in care eventualii castigatori au fost anuntati doar pe sms si asta doar la inceputul concursului , adica vreo 10-15 persoane . Probabil restul de masini pana la 100 nu au mai putut fi achizitionate din contravaloarea sms-urilor deoarece lumea si-a cam dat seama de magarie si au refuzat sa le umple buzunarele organizatorilor. Parerea mea. Voi ce credeti ?



Urmasii lu' Moromete

 Un tip de la Realitatea ia un interviu unei batrane care comercializa cateva legaturi de patrunjel in zona Halei Obor . Intrebata ce parere are de demolarea pietei de catre Ontanu , aceasta da un raspund demn de urmasii lui Moromete : "pana acum am suportat colectivizarea comunista , acum suportam colectivizarea europeana ". Credeti ca avea multe clase batrana ? Nu , dar era dotata cu o inteligenta nativa , ca majoritatea romanului. Dar aceasta inteligenta , de data asta nu a mai functionat de 1 iunie 2008 . Ontanu a castigat al 3-lea mandat ca primar , iar de acum incolo vom manca rosii cu gust de plastic , import Olanda si vinete din teflon Made in Turcia din ce va fi sa fie Mall Obor , unde vor vinde toti fostii vanzatori de blugi , mai putin adevaratii producatori de pe langa Bucuresti .

Asomarea

Avem o comunitate europeana , niste reglementari , niste obiceiuri si doua situatii concrete in doua tari europene , Romania si Spania .
Traditia din Romania spune ca fiecare roman sau ma rog , cine are posibilitatea , sa-si sacrifice prin injunghiere purcelul din ograda .Niste imbecili scortosi din UE au reglementat acest sacrificiu cu anumite conditii ; godacul sa fie electrocutat , adormit sau lovit in frunte cu putere.
O alta traditie , de data asta in Spania , ce dureaza de 800 si ceva de ani permite unor martafoi cu outele lipsa in cofrag sa alerge intr-o arena niste superbe animale doar pentru satisfacerea unui public rece si fara suflet . Acesti tauri , caci despre ei vorbesc sunt ucisi fara mila dupa ce mai intai sunt chinuiti si terorizati cu acele spade infipte in spate pentru a vlagui bietul animal , asta in apluzele unui public cu grave devieri de comportament , dupa care animalului i se aplica lovitura finala .
Aceasta practica criminala , un obicei pana la urma ca si sacrificarea porcului de Ignat, dar un obicei mult mai traumatizant si practicat cu o placere morbida nu este sanctionat si reglementat in niciun fel de aceasi scortosi din UE .
Si mai dureros decat toate acestea e faptul ca se gasesc functionari cu exces de zel care tin cu tot dinadinsul sa amendeze taranul roman doar pentru simplul motiv ca romanul duce mai departe traditia si nu pune botul la directivele unor plictisiti din UE .


Mahalaua TV

Se pare ca recesiunea nu a lovit numai in buzunarele romanilor ci a afectat serios si bugetele unor televiziuni serioase pana-n momentul crizei .Tragand cu ochiul la concurenta , copiindu-se una pe alta si-n goana dupa rating (publicitate= cascaval)au lasat la o'parte bunul simt si promoveaza mahalaua de ulita in cel mai pur stil balcanic . Locul unu in topul emisiunilor de prost gust il ocupa de departe "La sueta cu Bahmu".Aici gasim un amalgam, un ghiveci de manelisti parati,pseudo-vedete,pseudo-jurnalisti,pseudo-figuranti cu replicile prost invatate , toti acestia moderati de-o prezentatoare cu forme rubensiene care , daca jigneste invitatii , nu o face din rautate ci din prostie sau nesincronizare intre ce-a vrut sa spuna si ce-a slobozit pe gura . In opinia ei nevinovata , asistenta lui Morar este "o pipita asa ca tine" si vedetele sunt unele mai adevarate ca altele .


Pe locul doi vine tare din urma Madalin Ionescu cu "Acces direct".Acesta a mutat spetzele din tribunal in direct , probabil pentru umplutura , invita persoane dubioase ce sunt pe prima pagina a ziarelor de scandal sau difuzeaza imagini de prost gust cu "celebrul" Darta ,imagini ce ar fi trebuit sa aiba in unele cazuri atentionarea "numai cu acordul parintilor".Gesturile slinoase ale acestui Darta , de-a o mangaia incontinu in direct pe Marinela Nitu sau masajul pe fundul unei maseoze intr-un mod mai mult decat vulgar nu fac cinste Antenei 1 si nici lui Madalin care are un potential urias dar este umbrit de foamea de rating si de formatul de tip mahala al emisiunii. Cu aceasta okazie tin sa o felicit pe Teo Trandafir care are coloana vertebrala si a respins astfel de formate tv , a refuzat compromisul in avantajul profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului.
Un altfel de emisiuni sunt cele in care locul de munca este confundat ringul de box.Aici amintesc Carcotasii , ei tot timpul avand ceva de impartit cu Oana Zavoranu sau Gigi Becali , cel mai bun loc de razbunare si refulare fiind emisiunea mai sus amintita. De proasta factura consider si emisiunea lui Cristi Brancu in care confunda jobul cu localul , acesta venind cu mireasa lui in emisiune , cu muzicanti cu tot , organizand o mini nunta ca na, doar are omu' emisiune sau ma rog , ce-o vrea sa insemne acest format in care este invitata o vedeta si comenteaza pozele muncite de altii , respectiv de Cancan sau alte publicatii gen paparazii.
Stimati moderatori ,daca vreti sa contribuiti la diminuarea inculturei la romani , urmati exemplu lui Teo , lasati la o parte foamea de bani a sefilor vostrii si nu mai promovati prostul gust , mojicia si barfa .

Bulangerie pe fata

 Am intrebat un flacau , cica sef de raion la brutarie , asa s-a recomandat el,in ce limba e scris raionul pe etichetele de la panificatie. A ridicat din umeri spunand ca nu stapaneste bine limba franceza.Rusinos este nu ca au omis ei o litera ci ca aceasta "bulangerie" dureaza de cel putin un an si juma', de cand le-am sesizat prima oara acest aspect. Asadar, cu un personal mai bine pregatit poate ati reusiti sa nu va faceti de cacao. Fara rahat.



Evolutie sau involutie in campania electorala

Involutie deoarece in unele localitati inca se mai face campanie cu pumnul, ciomagul ,kilu' de faina si litrul de ulei si minicalendarul obligatoriu si evolutie deoarece nou inscrisii in partid , asa zisii cotizanti-sclavi nu mai folosesc cleiul si bidineaua ci folosesc posterele autoadezive.




De asemenea evolutie deoarece nu mai sunt la moda pixurile si brichetele confiscate din Europa si inscriptionate cu insemnele partidului , acum se ofera telefoane mobile, vezi videoclipul.


In timp ce comerciantii s-au ales cu marfa confiscata si dupa caz ,cu amenzi babane din partea OPC-ului, PSD-ul nu a avut nicio jena


in a distribui brichetele ce incalcau directiva CE , directiva care reglementeaza punerea in circulatie a brichetelor fara elemente de siguranta


pentru copii ,directiva intrata in vigoare la 11 martie 2007 , cu termen de gratie un an pentru epuizarea stocurilor , respectiv 11 martie 2008.


Patron de firma de salubritate,incercare de sinucidere

 Trebuie sa recunosc , am avut un mic gand pervers auzind aceasta stire , gandul zburandu-mi imediat la Gargara Prigoana . Ma gandeam ca na,e zdruncinat omul pe plan psihic  ca atat el cat si juniorul au ales o barca politica "dotata" cu gauri ce se maresc pe timp ce ne apropiem de 6 decembrie.Socul psihic era cu atat mai mare deoarece juniorul a calcat cu stangul in politica , el nereusind sa se afirme in plan politic decat cu exceptia participarii la celebra dezbatere in 3 de la Palatul Parlamentului.Dar nu-i bai , juniorul are toata viata inainte asa ca poate sa mai astepte 5-10 ani pana cand PDL-ul va face o alianta cu un partid majoritar pentru a putea sa mai roada niste zgarciuri de pe ciolanul puterii.
 Dupa cum ati inteles , nu a fost el protagonistul acestei stiri ci un biet individ din Calea Giulesti .Acesta a incercat o sinucidere cu un pistol cu bile ( ce stupizenie ) deoarece intrase intr-o profunda criza financiara.Criza gestionata inteligent de guvernul PDL-ist .Si Prigoana e in PDL ? Na , ca tot are legatura si cu el stirea asta...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...