Ninge in Bucuresti

Aranjamentul e evident , vor sa acopere cu zapada urmele fraudei. ;)

Victime colaterale de la "marea ciuruiala"


"Un fleac , i-am ciuruit "

6380 de angajati de la CFR Marfa sunt propusi pentru disponibilizare . Un fleac , vor culege ce-au votat . Iar cei care au votat pe galeti electorale sa dramuiasca bine produsele pentru 4-5 ani.

In asteptarea lui Santa

 foto : peppercut

Forte de ordine sau de opresiune ?


 Nu avem noi multa democratie dar avem foarte multe forte de ordine . Jandarmi,politisti,comunitari,SSPIR,DPIR,si alti zdrahoni bine hraniti de la buget sunt gata oricand sa salveze fragila democratia de amenintarile unor studenti pirpiri dotati cu sicrie si urne mobile. Ai un sentiment de liniste sa sti ca tot felul de trupe sunt pregatite sa intervina dar oare unde stau ele ascunse cand se sparg banci , case de amanet , benzinarii , etc ? Nu e cazul ca aceste forte de ordine sa treaca la lucruri mai serioase ,sa nu le mai sara pistoalele din toc , sa nu mai dea cu freza de astfalt la demonstratii si sa nu mai sperie copiii , fie ei si studenti ? Pe zi ce trece am impresia ca ne departam usurel de Europa si ne intoarcem undeva in trecut, inainte de '89 .Sursa foto: ziare.com

Paradox

 Majoritatea romanilor plecati din tara pentru un loc de munca mai bine platit afara , pentru un trai mai bun , acei romani care au plecat datorita regimului actual de instabilitate sociala , de criza economica , acei romani care nu traiesc sub teroarea lui Base, Udrea , Videanu , ei bine , acei romani au votat cu Base. Halal !

Cui se adreseaza Boc ?

 Probabil fanilor Otv , Etno si B1 . Cum poti sa te arati nedumerit in conferinta de presa ca nu a contestat PSD-ul rezultatele la ora 19:00  dar o face acum ? Pai prietene , ce sa conteste , rezultatele neoficiale de la exit-poll ? Sclipitorule Boc , e ca si cum as contesta azi rezultatul meciului de fotbal de maine...

Cine a gresit ?

Basescu a gresit cand l-a zmardoit pe pusti in 2004.A trecut ceva timp de atunci...


Geoana a servit compot la Vantu acasa.Inainte de ziua votului...


In ziua votului , Iliescu si Nina au venit la vot asistati de 4 spp-isti.Cu salarii babane , pe timp de criza...


Patriciu era singur , nepazit , cu toate ca valoreaza de 1000 de ori greutatea lui in aur...Deh,diferente de nuanta , de imagine ...

Voturile anulate au decis

Upgrade: renumararea voturilor a fost finalizata,Basescu castigand cu cateva sute de voturi peste Geoana . Totusi,nimeni nu a tinut cont de voturile anulate , care prezentau stampile pe ambii candidati dar nuantele stampilelor erau diferite , cea ce denota ca altcineva le-a anulat intentionat.


Lasand la o parte voturile din diaspora si voturile turistice multiple , cele care au facut diferenta intre candidati au fost voturile anulate , o suta si ceva de mii de voturi , aproximativ unu la suta din total.

Romanul e matzokist ?

 In pesterile intunecate ale mintii romanului inca se mai aud ecourile indemnurilor matzokiste "otraviti fantanile , parjoliti recoltele !" . Pe fondul acestor reminescente romanul a ales , a ales pentru bunastarea lui Basescu si-a acolitilor lui , a ales pentru zile de concediu fortat fara plata, a ales pentru somajul in crestere , intr-un cuvant a ales instabilitatea politica si criza economica prelungita. Ii sfatuiesc pe votantii lui Base sa consume cu grija din pomenile electorale deoarece , nu-i asa , cat poate tine 1 kil de faina , 1 de ulei si doua bucati de macrou congelat ?

Exit-poll ,alegeri prezidentiale 2009,turul 2

Rezultatele partiale si neoficiale de la ora 15:30 :


Exit-poll INSOMAR:  Mircea Geoana53,4% ;  Traian Basescu 46,6%.
Exit-poll CCSB:         Mircea Geoana52,7% ;  Traian Basescu 47.3%.
Exit-poll CSOP:         Mircea Geoana50,8% ;  Traian Basescu 49,2%.

Exit-poll CURS:         Mircea Geoana52%   ;   Traian Basescu 48%.

Sursa : tashy.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...