Review GPS Starguide

Review GPS Starguide cu procesor   Samsung S3C2451 la 533 MHz.

 Daca doresti un GPS care sa-ti fie de un real folos sa NU faci prostia sa-ti achizitionezi Starguide de pe antiradare.ro sau de pe okazii.ro .Nu te vei alege decat cu un device de cea mai proasta calitate . Dupa cum vedeti si in fotografii , dispozitivul parca e vopsit cu bidineaua , mai prost decat ar fi facut-o si prietenul meu Nicu , pe genuchi la el in garaj.Intre slotul de card si microusb se afla un buton inutil pe care daca faci prostia sa-l apesi acesta cade in carcasa de unde cu greu reusesti sa-l repui pe pozitie pentru a tine gaura astupata.
 Procesorul de 533MHz e arhiinsuficient pentru a calcula o ruta intr-un timp cat de cat acceptabil. De exemplu pentru o ruta Bucuresti-Spania astepti intre 7 si 10 minute in functie de drumurile alese , un timp exagerat de mult in comparatie cu un iPhone dotat cu acelasi program de navigare , Igo Primo.
 Vanzatorul m-a asigurat ca versiunea de Igo este updatata in noiembrie ac. In anumite tari din Europa vocea inexpresiva si aproape analfabeta ( analfabet a fost cel care a adaugat textul in romana ) ma anunta ca se recalculeaza ruta , eu fiind pe un drum drept de cativa kilometrii buni , fara intersectii sau bretele de drum.....Opream , dadeam restart si doar asa device-ul minunat reusea sa se dumireasca pe unde se afla.
 In alte situatii imi aparea pe ecranul GPS-ului ca ma aflu undeva in camp , corectarea facand-o tot prin salvatorul buton de restart...
 Cele mai deranjante situatii au fost cand treceam de-o bretea de drum pe care trebuia sa ma angajez dupa care se trezea si Starguide-ul sa ma anunte ca se recalculeaza traseul eu ratand intrarea sau iesirea de pe autostrada , etc. Igo-ul , ca soft de navigatie nu are saracul nicio vina dar ce sa faci cu un device cu procesor lenes care e dornic de multe restarturi ?
 " In 3 km ,sa va incadrati pe banda standa " .... nu , nu este o greseala ci chiar asa ma anunta domnisoara frigida , ca banda nu este stanga ci "standa" ... Si multe alte greseli de pronuntie sau greseli de text pana la urma daca vocea era doar una sintetizata.

Daca pentru noi partea "standa" pare ceva minor vedeti in videoclipul de mai jos ce inseamna exprimarea romaneasca pentru englezi :



Acelasi tip de carcasa l-am vazut si la alte GPS-uri no name vandute pe diverse site-uri . Nu difera decat numele , si modul de prezentare , producatorul fiind de multe ori acelasi , el fabricand in functie de cererea intreprinzatorului roman .

 Pe carcasa se afla doua leduri din care unul ar trebui sa fie de culoare rosie atunci cand e alimentat la incarcatorul de la bricheta automobilului iau unul sa semnalizeze cu culoarea albastra ca se incarca.    Ledurile fiind apropiate si fara o separatie fizica intre ele , luminile celor doua se contopesc si nu fac decat sa demonstreze inca o data calitatea indoielnica a lucrurilor produse in China .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...