Dinu Damaschin o comite la Acces Direct

  Dupa ce in sezonul trecut Fernando de la Caransebes s-a "spart" in direct recunoscand ca a luat bani ca sa apara in emisiune , spre disperarea moderatorului de balci Madalin Ionescu , iata ca de data asta o comite si Dinu Damaschin afirmand ca Emil Gabor , tatal Monicai Columbeanu a "luat banii de aici si i-a baut pe toti" .
 Daca in cazul lui Fernando moderatorul a avut o reactie nervoasa vociferand balbait ca "ce , ce , cine ti-a dat tie bani , de ce minti mai ?"  in cazul lui Damaschin doar i s-au inrosit usor obrajii ....
  Contractele pe care le semneaza protagonistii balciului numit pompos Acces Direct or fi pentru figuratie simpla sau figuratie speciala ?

 La fel s-a "spart" si Bahmuteanca acum cateva saptamani cand a afirmat ca isi da mesaje cu prietenele prin intermediul postului Taraf. Asta e singura chestie cat de cat inteligenta pe care o remarc la Bahmuteanca , sa-si dea mesaje la propiul post tv ca sa prosteasca si sa starneasca printesele si cocalarii in a se lupta si ei in mesaje la postul respectiv.In avantajul clanului Prigoana , bineinteles .
 Test : compuneti o fraza care sa contina urmatoarele cuvinte : mahalagioaica,cocalar,printesa,deputat,viitor deputat ,cosuri,puroi,lamborghini

Salvati-o pe Alexandra !


  Am auzit de mai multe ori despre Alexandra . Nu am dat prea mare importanta , am zis ca e inca un caz din miile care sunt in Romania in care un cetatean roman , minor sau major e tratat cu indiferenta de catre autoritati.
  Cu cateva luni in urma , cel mai prost premier avut de Romania pana in prezent , demis si repus de nu's cate ori in functie , demonstrand asfel dispret si aroganta fata de parlament si populatie , ei bine acest premier Boc declara la B1Tv ca statul are pus deoparte pentru cazuri speciale 6 milioane de euro.Nu stiu in conceptia lor ce inseamna "cazuri speciale" .
  Azi insa am  vazut pe jurnalul.ro poza micutei Alexandra . M-a socat privirea acestei fetite , cea mai pura si imaculata privire de albastru azuriu pe care am vazut-o vreodata . O privire si un suflet nevinovat incatusat intre peretii reci ai spitalului.
 Conform doctorilor , Alexandra are mari sanse sa se vindece dar de asta depinde o operatie de transplant de maduva . Puteti ajuta si dvs strangerea sumei necesare pentru operatie intrand pe http://www.alexav.ro/ si donand atat cat puteti sau cat va lasa inima .

P.S. - cu ce a fost mai presus de acesta fata Cristi Minculescu de la Iris ? El cum a reusit sa primeasca banii de la Ministrerul Sanatatii ? De ce statul e pentru unii muma si pentru altii ciuma ?

Feedback-ul arogantei

 Bitman si Andrei Gheorghe au fost alesi unul pentu feedback si celalalt pentru comunicare pentru Ministerul de Finante.Fara concurs pentru post , fara studii de specialitate , fara nimic , nada...Asta in conditiile in care respectivii au diverse contracte sau colaborari cu televiziuni , posturi de radio plus afaceri in domeniul imobiliar si multe alte combinatii aducatoare de cascaval.
 Pana la urma e treaba lor ce si de unde mananca  dar stai si te intrebi ca prostu' ce rost mai are sa faci o facultate cu specializare in PR , in comunicare , etc. si sa umpli internetul cu cv-ul tau asteptand sa te bage cineva in seama ?
   Colac peste pupaza apare si Vladescu pe sticla declarand ca Bitman era necesar deoarece doar el poate traduce si transmite populatiei termenii economici pe care numai el , Vladescu ii poate intelege.Ca , nu-i asa , ei privilegiatii sunt niste somitati si restul populatie e varza si poate intelege doar daca asculta argoul de Pantelimon...Niste mimi de la circ cand angajati domnule Vladescu ? Si niste interpreti pentru surdo-muti ?
 Probabil ca ati fost nevoiti sa apelati la traducatori din limbajul academic in limbajul prostimii cand ati vazut cata lume v-a votat pe doua kile de faina .Toata stima !

Calitatea telespectatorilor lu' Capatos

 Nu exista emisiune in care Dan Capatos sa nu aminteasca ca este lider de audienta cu nu's cate puncte de rating si ca publicul este cu precadere alcatuit din femei intre 25-44 ani cu studii medii si superioare. Cata scoala si cate facultati iti trebuie ca sa intelegi un anunt lansat de Capatos si anume ca sms-ul cu numarul 654 va fi premiat cu ..., ma rog , o mizerie de premiu ? Intreb asta deoarece renumitii telespectatori cu studii superioare , studii facute cu profesorul de traforaj viteza au trimis mesaje in grup in care aparea textul " 654 " . Noroc cu pacatosul milos , care a revenit cu specificatia de rigoare incercand sa redreseze situatia .
 In alta ordine de idei , nu scapa niciun prilej atat Capatos cat si Madalin Ionescu sa ia peste picior OTV-ul , numind-o "televiziune de periferie " sau " no name" . Pacatosule , daca OTV-ul e "no name" , de ce-l folosesti ca etalon si afirmi la emisiunea "Conferinta de presa " , moderata de Diana Munteanu ca : "l-am ingropat pe Dan Diaconescu " ?

Efectele mercurului din diferite vaccinuri

 Imaginile vorbesc de la sine.Pentru domnisoara din videoclip mercurul din vaccinul administrat a avut un efect deosebit de ciudat asupra sistemului nervos central .Fata poate merge fara nicio problema cu spatele , poate alerga dar nu poate merge normal , nu poate vorbi normal decat daca e in miscare...
 Probabil ca doctorii care refuza vaccinul stiu ei ce stiu , nu degeaba au in spate atatia ani de facultate plus rezidentiat plus niscai experienta.....
 Mircea Badea se intreba care e smecheria cu vaccinul romanesc atata timp cat este total gratuit si este produs de o societate romaneasca de stat. In teorie , combinatia poate fi urmatoarea; statul scoate niste bani dintr-un buzunar , ii muta in celalalt buzunar dar muritorul de rand , platitorul de taxe si impozite nu stie ca buzunarul din urma are captuseala rupta si banii au ajuns in alta parte , acolo unde trebuie... Si uite asa , banii  ies din vistieria tarii total legal si fara batai de cap.

Taxa pe fast food si batonul de salam



 Daca taxa pe fast food ar fi fost in vigoare ma gandesc ca cei doi amorezi senili s-ar fi gandit de doua ori inainte sa achizitioneze  respectivul baton de salam.Conform stirilor Protv , batonul ar fi ajuns in stomacul batranei .Nu specifica daca cu tot cu sfoara si cu clemele de aluminiu.
 Nu cunosc eu multa anatomie dar stiu ca vaginul e vagin si stomacul e stomac , fara legatura intre ele. Nu stiu ce sa cred , ori a vazut luminita de la capatul tunelului zbarcit si-a vrut s-o obtureze cu salamul ori babuta l-a folosit doar oral si de pofta l-a inghitit .


Nicodim Ungureanu a fost "omorat" din razbunare

 Celebrul actor Nicodim Ungureanu , cunoscut publicului sub diferite roluri interpretate in filmele Marilena,Tache,California Dreamin' (nesfarsit),Pescuit sportiv,Pacala se intoarce,



Dulcea sauna a mortii,Amen,Garcea si Oltenii,Furia etc. a fost "ucis" din razbunare pe site-ul Cinemagia .
 Nicodim , directorul Teatrului municipal din Deva  a avut un clinci in 9 decembrie 2007 cu directorul de marketing al săptămânalului Replica. Iar săptămânalul Replica era partener media al evenimentului care avea loc la Casa de Cultură.Ei bine , apele s-au mai linistit dar razbunarea a clocotit la foc mic pana s-a transformat intr-o farsa de prost gust. Bineinteles ca protagonist poate fi si unul din angajatii teatrului care contesta "comportamentul dictatorial" al directorului.
 Nu stiu daca administratorul site-ului Cinemagia are cunostinta de acest fapt dar fanii actorului ar fi bine sa-l atentioneze ca hosteaza un actor "decedat" dar fara necrolog. Dumnezeu sa-i ierte pe cei cu gluma sinistra !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...