Nicodim Ungureanu a fost "omorat" din razbunare

 Celebrul actor Nicodim Ungureanu , cunoscut publicului sub diferite roluri interpretate in filmele Marilena,Tache,California Dreamin' (nesfarsit),Pescuit sportiv,Pacala se intoarce,Dulcea sauna a mortii,Amen,Garcea si Oltenii,Furia etc. a fost "ucis" din razbunare pe site-ul Cinemagia .
 Nicodim , directorul Teatrului municipal din Deva  a avut un clinci in 9 decembrie 2007 cu directorul de marketing al săptămânalului Replica. Iar săptămânalul Replica era partener media al evenimentului care avea loc la Casa de Cultură.Ei bine , apele s-au mai linistit dar razbunarea a clocotit la foc mic pana s-a transformat intr-o farsa de prost gust. Bineinteles ca protagonist poate fi si unul din angajatii teatrului care contesta "comportamentul dictatorial" al directorului.
 Nu stiu daca administratorul site-ului Cinemagia are cunostinta de acest fapt dar fanii actorului ar fi bine sa-l atentioneze ca hosteaza un actor "decedat" dar fara necrolog. Dumnezeu sa-i ierte pe cei cu gluma sinistra !

1 comentarii:

vaporeanul spunea...

ba ce panarama!!:)) l-au omorat si pe asta. il mai omorase nush cinepe dinica saracu inainte de termen. oricum bun actorul!! s-a remediat greseala? eu cred ca nu!!:)) mersi de schimb bekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...