B1 lanseaza intrebari capcana


 Intrebari adresate Presedintelui , tocmai persoana care beneficiaza de limbile catifelate ale angajatilor de la postul respectiv . Intrebarea a fost adresata la recenta conferinta de presa de azi de la Palatul Cotroceni de catre reporterul B1 si suna cam asa : "Daca politicienii nu-si mai incaseaza salariile pana la 31 decembrie este un lucru benefic pentru buget , ajuta cu ceva sau efectul este doar psihologic ? "  Ce credeti ca a raspuns Presedintele , cazand in capcana acestei intrebari  ?
 "Daca toate salariile parlamentarilor plus cele ale membrilor Guvernului plus salariul Presedintelui ar fi donate catre buget , aceasta suma nu ar acoperi nici macar 1% ( unu la suta ) din cei 15 %  care ar urma sa le fie retinute pensionarilor, deci efectul ar fi doar psihologic."
 Pai si atunci vine intrebarea logica ; pentru ce au mai fost fost cheltuite milioanele de euro pentru organizarea referendumului privind reducerea la o singura camera in Parlament cu maxim 300 de parlamentari ? Nu Matrozul o zguduia ca datorita salariilor parlamentarilor o duce prost restul populatiei ? Nu-l agreez pe Felix The Tomcat dar avea perfecta dreptate cand spunea de Matroz ca este Pinochio !

 Referitor la postul tv mai sus mentionat , daca vrei sa vomiti fara sa-ti bagi degetu' pe gat e suficient sa te uiti la Nasul . Nu e vorba de Nasul de pe tren , nici Nasul de cununie sau botez ci pur si simplu e vorba de persoana slinoasa care exceleaza in aplicarea de limbi in crevasele maro ale PDL-istilor .
 Recent i-a avut invitati pe Ontanu , Diaconescu si Sarbu. Vorbind de mafia terenurilor , slinosul certat cu aparatul de ras si cu periuta de dinti i-a adresat o intrebare in acest sens cui credeti , chiar santajabilului cu dosare la ANI , Ontanu poreclit Hontanu. Diaconescu , un apreciat politician si diplomat , sesizand ridicolul situatiei in care a fost pus Ontanu , a intervenit schimband sensul discutiei . Un adevarat diplomat , pacat ca prezinta vagi urme de bubite pe scalp , sesizabile numai de specialistii in fabricarea de dosare utilizabile in santaje politice .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...