Scara valorilor

Scara (A) - pentru premianti ( parlamentarii indiferent de culoare politica , guvernanti , clientii politici si interlopi )
Scara (B) - Pentru bugetari 
Usa din dos (C) - Usa pe unde va intra in politica Dan Diaconescu , varianta de rezerva a lui Base in cazul in care PD-ul e pe duca . Si cam e... Strategia in sine a fost buna , o arestare de forma , relansarea postului care o cam luase la vale mai ales ca olteanu a cam luat-o in gingii cu acele concursuri obscure gen "Milionarul" , etc.
 Acum DD are material pentru vreo doua saptamani plus ca vrea sa lanseze o carte cu impresii din arest "Cum am scapat sapunul la dus si mi l-a inmanat nea Toni din Pipera , sefu' de camera " . La ce public de cocalaro-manelari si ce sustinatoare de le curgea scuipatu' din gura am vazut ca are , cartea se va vinde ca painea calda . Nu , nu e vorba de painea care nu o avea in casa in momentul perchezitiei dupa cum declara milionarul cu dantura varza ...Aici chiar ca l-a depasit in declaratii demagogice pe insusi gargaragiul Prigoana .
 De momentul cand Dan Diaconescu Direct a revenit in platou nici nu vreau sa mai aduc aminte , cat de jenibil era momentul in care sclavii din OTV il lingeau intre bucile ascutite pe viitorul om politic , poate, poate se vor lipi si ei de-o functie cat de mica ...

Sunt un bun samaritean

 Am scapat de nigerieni si am dat peste spanioli . Sau romani stabiliti in Spania ... Sau ambele.
 Am primit pe e-mail o instiintare prin care sunt invitat sa-mi solicit premiul si totodata sa tin secreta aceasta instiintare pentru ca premiul sa nu fie solicitat de altcineva . Ei bine , cum nu stiu sa pastrez un secret , voi publica acest e-mail .Mesajul a fost trimis de la adresa de e-mail : rcbespana@terra.es .


FELICITARI!!! FELICITARI!!!! FELICITARI!!!!



Dorim sa va anuntam ca ati cвstigat suma de Ђ146.000,00 ( O SUTA PATRUZECI SI SASE EURO), оn cadrul programului ,"Loteria del Niсo" al Uniunii Europeane cu scopul de a promova posta electronica (e-mailul).
Va cerem sa tineti in secret acest premiu si sa nu il faceti cunoscut in mod public pana cand va va fi inmanat, deoarece face parte din politica de securitate a loteriei pentru a se evita cererea de catre o alta persoana.
Pentru a se putea procesa inmanarea premiului loteriei , va rugam contactati agentul dumneavoastra
Angela Lopez
Banco Euro Support Espana
TEL: +34.688.238.280
FAX: +34.960.452.350
email:eurosupportbank@ozu.es

Reactia Tapului


Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...