Scara valorilor

Scara (A) - pentru premianti ( parlamentarii indiferent de culoare politica , guvernanti , clientii politici si interlopi )
Scara (B) - Pentru bugetari 
Usa din dos (C) - Usa pe unde va intra in politica Dan Diaconescu , varianta de rezerva a lui Base in cazul in care PD-ul e pe duca . Si cam e... Strategia in sine a fost buna , o arestare de forma , relansarea postului care o cam luase la vale mai ales ca olteanu a cam luat-o in gingii cu acele concursuri obscure gen "Milionarul" , etc.
 Acum DD are material pentru vreo doua saptamani plus ca vrea sa lanseze o carte cu impresii din arest "Cum am scapat sapunul la dus si mi l-a inmanat nea Toni din Pipera , sefu' de camera " . La ce public de cocalaro-manelari si ce sustinatoare de le curgea scuipatu' din gura am vazut ca are , cartea se va vinde ca painea calda . Nu , nu e vorba de painea care nu o avea in casa in momentul perchezitiei dupa cum declara milionarul cu dantura varza ...Aici chiar ca l-a depasit in declaratii demagogice pe insusi gargaragiul Prigoana .
 De momentul cand Dan Diaconescu Direct a revenit in platou nici nu vreau sa mai aduc aminte , cat de jenibil era momentul in care sclavii din OTV il lingeau intre bucile ascutite pe viitorul om politic , poate, poate se vor lipi si ei de-o functie cat de mica ...

1 comentarii:

Anonim spunea...

:)
mai degraba scara ORORILOR!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...