Gadgetul minune

A aparut lopata minune , gadgetul care va baga in faliment toate magazinele de bricolaj . Daca avea si bormasina imi cumparam si eu doua...

SRA - Santajul Reciproc Avantajos

 Santajul Reciproc Avantajos nu este bidirectional ca in cazul defunctului CAR ( Casa de Ajutor Reciproc ) ci este 3 ways .Respectiv grupul-baza santajeaza santajabilii cu diverse dosare aflate in posesia ANI , vezi cazul tradatorului Ontanu si altii ca el iar ca avantaj , acest grup-baza are certitudinea ca santajabilul vine la job in Parlament dotat cu singura coloana vertebrala ramasa in dotare si anume coloana din gelatina extrasa din cartilagii si genuchi de râma si urmeaza tacit , in genuchi , ordinul Jucatorului .
 Pana acum am vorbit de avantajul bidirectional si anume avantajul grupului-baza ( sustinerea santajabilui) pe de o parte si avantajul santajabilui pe de alta parte prin certitudinea ca pe durata pozitiei de stat in genuchi praful se asterne cat mai gros pe dosarul lui.
 In aceasta ecuatie si-a facut apariatia si a treia parte si anume Santajistul de Conjuctura. Acesta face parte din grupul-baza , este tratat cu indiferenta in grupul lui , nu are nicio functie in vreun Consiliu Judetean , nu are afaceri cu asfalt , nu construieste sali de sport , nu e trompeta grupului in media si in general e cantitate neglijabila .
 Ei bine , aceasta nulitate simte ca votul lui e important si pe cale de consecinta il scoate pe piata . Gestul lui nu e decat unul de imagine si de santaj intuind ca ofertele nu vor intarzia sa apara chiar din partea grupului-baza.
 Uite asa nenea Ponta s-a ales cu o dezamagire crezand ca râmele care deviasera temporar de la traseul grupului-baza isi vor respecta cuvantul si ca o singura strangere de mana e suficienta .
 Morala ? In Romania sa nu te increzi in râme si alte târâtoare !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...