Meteorologi ratati

 Nu stiu ce cursuri au urmat acesti ratati sau ce scoli au urmat dar sunt varza rau de tot. Nici daca au facut cursuri de traforaj viteza cu femeia de serviciu si tot nu aveau cum sa fie atat de retarzi , ma refer strict la previziunile despre starea vremii .Nu stiu cine ii plateste si de ce sau unde au birourile dar nici in ghena de gunoi daca ar lucra tot ar mai iesii sa ia o gura de aer si ar vedea ca cerul e senin , nori ioc si nici ca sunt sanse de ploaie in ziua respectiva . Iata cateva mostre de prostie crasa :

Luni : aici au circumstante atenuante , era o previziune pe termen lung , de exact o zi si era greu s-o nimereasca.Dupa cum vedeti , acum e miercuri seara iar marti nu a plouat asa cum si-au dat ei cu parerea sau cum le-a cazut la zar...


Marti : in drum spre servici au constatat ca nu ploua si au dres-o repede

Marti la amiaza : probabil ca vecina de la 7 a spalat covorul si le-a curs apa scursa pe dopurile de gat care le tine loc de cap si au bagat-o fara remuscari ; ploaie . Dupa cum ati constatat , ioc ploaie , cu exceptia apei din covorul vecinei amintitta mai sus.

Miercuri : Iata ca deja e ora 22:35 si nici azi nu a plouat . Poate s-au scuipat ei prin birou si au interpretat-o drept ploaie .
Apropo , pe la ei nu se fac restructurari ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...