Afacerea cu vuvuzele in Romania - un mare fâs

Update : conform libertatea.ro , costurile de productie pentru o vuvuzea este de 60 de eurocenti iar pretul de vanzare este de 5 euro .

 Cand vrei sa faci o afacere corecta in Romania o cam iei in gingii . Asa s-a lovit in gingii cu mustiucul de la vuvuzea si importatorul de vuvuzele in Romania , un intreprinzator care n-a vrut sa-si divulge numele , conform, libertatea.ro .
 Intreprinzatorul probabil ca a procedat ca la manual , a infiintat firma , a facut importul , a platit taxele vamale si TVA-ul si a platit un student la tâmplarie sa-i execute un site , http://vuvuzela.ro/ . Ce vorbesc eu de tâmplarie , cred ca designerul e mai degraba pilot pe vidanja la cum arata site-ul respectiv.Nu stiu cu cat le comercializeaza individul dar e clar ca la 15 euro sau 35 de lei pretul de pe okazii.ro nu prea gasesti fraieri sa le cumpere.Importatorul declara pentru libertatea.ro ca "Românii nu s-au înghesuit să le cumpere, deşi erau bune şi pentru mitingurile crizei " . Pai de unde frate sa cumpere pensionarul sau bugetarul vuvuzea la 400 de mii cand el iese in strada tocmai de amarât ce e ? Si la cât e de nemâncat crezi ca mai are vlaga sa sufle in vuvuzea ?
 Cum vedeam eu afacerea ; cumparam ca sample o singura bucata , contactam un chinez din Dragonul Rosu si ii comandam un container de vuvuzele . El le importa ca si piese de schimb , respectiv goarne pentru biciclete si le scoteam la 2 lei bucata . Asa tot românul si-ar fi permis o vuvuzea la 5 lei , pret cu adaos , pret de criza.

Oana lu' Cristi Brancu a fost jefuita

 Brancu e negru de furie . Ce zic eu negru , e aproape vânat . De la solar , de la natura , sau poate de suparare ca tocmai sotia lui a fost jefuita de angajatii Tarom . Mai mult , in propia emisiune zmardoiul a proliferat amenintari la adresa Tarom : "Domnilor de la Tarom, mâine o să vă fac o vizită pentru că este clar că în bagajele Oanei s-a umblat..."
 Sa fie suparat ca exista posibilitatea ca ciorditorii sa gaseasca printre lucrurile intime ale neveste-si si niste chiloti cu urme de frâna pe ei sau ca se afla ca respectivele coliere sunt luate de la "Orice produs la numai 4 ron "?
 Ii recomand lui Brancu sa o puna de-un top , ca am vazut ca din asta consta emisiunea lui , cu intrebarea : de unde credeti ca era cumparat colierul lui Oana ? cu urmatoarele posibilitati de raspuns : a) din Niro , b) din Europa , c) din Dragonul Rosu
 Si ca s-o mai inbune un pic pe Oana , poa' sa mai organizeze inca odata logodna lor , tot in emisiunea lui . Poate chiar si o cumetrie , un avort dansant , o taiere de mot de hândel.... Si nu orice fel de hândel ci unul de VIP .

Sa nu uiti Darie !

 Nu e nevoie de indemnul lui Zaharia Stancu " sa nu uiti Darie " ca sa uiti evenimentele din 13-15 iunie 1990 . E suficient sa-ti pipai capul si sa simti cicatricea lasata de capul metalic al furtunului de presiune manuit de un miner nespalat si stirb aflat sub excitatia vorbelor lui Iliescu... Sa nu uitam niciodata democratia instaurata cu tarnacoapele , eludand meandrele concretului...

13-15 iunie 1990

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...