Paznicii comunitari au o noua jucarie

 Fostii paznici de parcuri si scoli denumiti acum Politisti Comunitari au o noua jucarie gratie Primariei Sector 3 care a montat niste indicatoare de sens unic pe Intrarea Horbotei ( adresa unde locuia Adrian Cristea cand o babardea pe Bianca Dragusanu ) . Acesti fosti paznici de parcuri au abandonat vechea distractie , aceea de-a aresta babutele care vindeau doua legaturi de patrunjel pe trotuar si-au trecut la nivelul urmator , amenzile le contraventiile rutiere . In acest sens si-au tras peste tinuta veste reflectorizante si s-au postat regulamentar langa indicatoarele de sens unic de pe Horbotei.
  De la ora 07:00 pana la 12:00 PM doua echipaje de paznici comunitari rup norma la amenzi de parca alta activitate n-ar exista in cadrul Politiei Comunitare a sectorului 3 . Pentru gesturile dubioase si apropierile suspecte dintre gabori si contravenienti vom reveni cu material video.

  Nu stiu pe ce logica au pus angajatii lui Negoita de la sectorul 3 indicatoarele de sens unic si cele aferente pentru un drum destul de lat incat sa incapa fara probleme doua autoturisme in conditiile in care pe alte strazi paralele foarte inguste nu au pus niciun fel de restrictionare . Dar logica n-are absolut niciun fel de argument cand aflam ca pe una din aleiile controlate de paznicii comunitari deghizati in politisti rutieri locuieste un mare sef de la Politia Locala dotat regulamenntar cu una bucata Duster cu numar de inmatriculare B-134-PLB .Probabil acest bosulica local e si el la fel de stresat fizic si psihic ca si sefu' lui , Ion Tincu , mare connoisseur de târfe locale si nu accepta ca dimineata sa-i taie fata toti fraierii din parcare...

 
 
 
 
 

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...