Averea lui Gaddafi

 Seif a lu' Gaddafi are bani multi dar nu-i ajung ....cel putin asa zic versurile unui hipster roman. Hai sa n-o mai lalaim si sa citim scrisoare primita pe mail de la un hacker fara inspiratie :

"Sunt de aşteptare pentru răspunsul dumneavoastră URGENT

E-mail: gaddafi.seifalislam@yahoo.com.hk

Stimate prieten,

Numele meu este Seif al-Islam Gaddafi, eu sunt fiul senior al preşedintelui Moammar Gaddafi Libia. Eu va scriu aceasta scrisoare, cu toate speranţă şi curaj de la Atotputernicul Allah că va fi capabil de a ajuta familia mea şi de implicare această oră de nevoie şi de persecuţie a lungul regimului tatălui meu, am fost dat o mulţime de contracte pentru executarea de către diferite ministere, care Am finalizat cu succes, şi valoarea contractului plătit la mine în consecinţă.

Prin urmare, suntem foarte surprins de faptul că rebelii sunt protestează împotriva poziţia tatălui meu, duşmanii săi politici şi chiar şi cei care au beneficiat foarte mult de la tatăl meu este dotat cu toate ne-a părăsit. Am făcut o mulţime de bani în timpul administrării tatălui meu. Tatăl meu a pierdut deja nişte bani pentru a rebelilor, în scopul de a aduce pacea în ţară, dar toate pare a fi în zadar.

Aproximativ $ 400 milioane de dolari în numerar a fost dat mie de tatăl meu de a păstra şi am fost capabil să se deplaseze circa 70 de dolari de milioane de dolari printr-un sistem diplomatic bagajele imunitate cu avionul prezidenţial într-o locaţie care nu trebuie divulgate în străinătate pentru păstrarea în siguranţă într-o bancă Finante /, eu va introduce la tine, ca tranzacţia progreseaza. Acum am scris aceasta scrisoare si solicita ajutorul tău. Nici un risc implicat, dar din cauza mişcării noastre limitate şi a lipsei de bani pentru familia mea ca casele noastre familia este ars de protestatari, aş vrea să vă prezentaţi în calitate de beneficiar al fondurilor, şi aş introduce, de asemenea, să vă avocatul meu , toate documentele necesare cu care a fost depus banii vor fi trimise la tine pe acord. Notă pentru motive de securitate voi fi înfiinţarea unei adrese de e-mail gratuit de departe asiatice, e-mail: gaddafi.seifalislam@yahoo.com.hk

Veţi avea dreptul la 40% din suma totală, ca pondere în timp ce 60% vor fi pentru noi. Acest aranjament este cunoscut pentru a tine si avocatul nostru de familie (barrister Craig Williams) numai. El va fi de lucru direct cu tine. Dacă sunteţi interesat vă rugăm să specificaţi interesul dumneavoastră, răspunzând acest e-mail, pentru a vizualiza explicaţia detaliată şi discuţii suplimentare. Mai Atotputernicul Allah să te binecuvânteze în timp ce asista familia mea?


Cu stimă,
Seif al-Islam Gaddafi.
Pentru familia mea "

DEEP THROAT

Sexul oral suprem sau adanc in gat , cam asa ar suna in traducere libera . De fapt este un film xxx cu buget redus , realizat intr-o camera de hotel , un film cu Linda Lovelace in rolul principal .
 Deep Throat rula in cinamatografele din Anglia in timpul vizitei lui Nicolae Ceausescu. Bine ca nu le avea nea Nicu cu engleza ca daca afla in ce consta procedeul ordona sa fie interzis in Romania tinand cont ca omu' vroia natalitatea crescuta .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...