Primariile functioneaza pe principiul basescian.Oprescu recomanda amenzile...


 Ipocrizia lui Basescu a nascut urmatorul principiu : daca e al lor e nashpa , daca e al meu e bun. Vezi si cazul Oprea , "seful  mafiei personale al lui Nastase" pe vremea cand era in PSD si devenit ulterior personaj integru , tocmai bun de inaintat in grad si numit la MAPN din partea PDL-ului.
 Acelasi principu il folosesc si primariile in ceea ce priveste trotuarele din fata locuintelor . Daca descarci pe trotuar 2-3 roabe de nisip si nu te grabesti sa-l iei de acolo te trezesti cu inspectorii primariei pe cap si daca nu o dai la pace cu ei (pace=spaga) iti fut o amenda sa-ti treaca de smecherie.Pentru ca trotuarul e al domeniului public , justifica ei , inspectorii. Iarna in schimb , daca nu ti-ai dat zapada de pe trotuarul din fata curtii , te trezesti cu aceiasi inspectori ca-ti mai fut o amenda ca nu ti-ai degajat trotuarul de zapada. .Pentru ca trotuarul e in fata locuintei tale , mai apuca sa-ti spuna inspectorii in timp ce fug vazandu-te schimbat la fata si cu bata de basebal in mana .
 Am vazut multe parteruri de bloc unde au fost marite balcoanele  "muscand" cativa metrii din trotuar .De asemenea , am vazut multe magazine de cartier care au ocupat o parte din trotuare cu vitrinele frigorifice sau cu laditele in care isi expuneau marfa. Trotuarele respective erau publice sau private ? Raspunsul sta in cuantumul spagii , bineinteles .
 Nu stiu de ce dar am vaga impresie ca unii din consilierii primariilor sunt rezultati din mame care au facut "trotuarul"la viata lor.Nu aveti si voi sentimentul asta ?

Deontologu' lu' peste

 Nici nu stiu daca trebuie sa ne bucuram sau sa avem o erectie pentru faptul ca suntem contemporani cu marele deontolog Tiberiu Lovin .E atat de deontolog incat colaboreaza cu haxorii cum colaborau pe vremuri sifonarii cu securitatea sau cu militenii , pentru a sparge conturile de e-mail a unei cucoane , sefa la Societatea Romana de Radio. Ok , am inteles ca a demascat neconcordanta dintre decalaratia de avere si situatia din "teren" dar de aici si pana la a accesa contul personal de e-mail e cale lunga. Si penala deopotriva. Penala cu circumstante agravante deoarece intr-un cont de e-mail poti gasi pe langa simple conversatii si niscai date de logare cu user si parola pe diverse portaluri sau chiar date de transfer bancar de genul Paypal , etc.
 Acest mic mogulas al presei online ii face o caracteriazare colegului de pupincureala Mircea Marian de la Evenimentul Zilei uitand ca si el si-a format limba catifelata pe calapodul crevaselor maro ale liderilor portocalii perindati pe acelasi scaun din platoul OTV. Exista doar o mica diferenta , cel putin asa afirma deontologu' Lovin despre Mircea Marian : "ci poate si-a negociat simpatia politica la o crasma, asa cum se petrec toate lucrurile marete in Romania". Mda , nu-i mare diferenta intre crasma si OTV. Difera doar pupincuristii.
 Cititi si va minunati ce parere are mogulasu' despre el , o parere vazuta prin ochii si mintea factorului postal care i-a inmanat citatia la DIICOT : "Pana atunci am avut o singura bucurie: privirea postasului care se uita cu respect si teama la mine cand mi-a inmanat citatia, apoi a facut doi pasi in spate cand am semnat de primire. Saracul om s-a gandit probabil ca as fi un mare infractor in viata,
pe care nu l-a vazut inca la urmarire generala". Gresit , factoru' s-a uitat la tine cu mila si compasiune si a facut doi pasi in spate deoarece miroseai. A frica si teama .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...