Scrisoarea Mihaelei Radulescu 2.0

“Plec supărată, dezamăgită, îndurerată…” “Îmi doresc enorm să se facă vremea să plec …Plec supărată pe ţara mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presa mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta nişte oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă ca măcar fiului meu să-i fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme, că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi proştii care m-au hulit şi m-au jignit – mă-ntreb sincer, ei cu ce s-au ales ?....
....... mă doare cititorul tâmpit care alege mizeria, nu informaţia, mă rod înjurăturile unei gloate impotente de oameni nerealizaţi, mă enervează că în ţara asta nu poţi face nici politică, nici artă, nici sport, nici muzică, nici performanţă de orice fel fără să fii înjurat de un netrebnic sau de o haită de netrebnici.” sursa:jurnalul.ro

 Dupa ce a improscat pe toata lumea cu noroi si in special pe colegii ei din mass-media , dupa ce a trait experienta vietii  extrem de scumpe din Monaco , dupa ce a promis ca nu mai apare pe sticla , dupa ce a constatat ca nu se poate duce o viata decenta doar din scris iata ca diva s-a sucit si-a coborat printre muritorii de rand . Dar vai , ce revenire , vorba lui Guta , in forta pe sistem turbo cu manelisti , scenete obosite si rasuflate , striperi nesincronizati , trupe de balet , actori celebrii si mai putin celebrii ...intr-un cuvant , a vrut sa ia tot caimacul , sa acopere toata zona divertismentului tratand o tema deja de mult fumata , tema culorii mov , violet , lila sau cum ii mai zice.
 Unde mai pui ca diva era imbracata intr-o perdea de Pascani cu broderie mov , violet , lila...

Adevaratul dans al pinguinului

  Inainte nu exista nunta sau avort dansant tinut in caminele culturale in care sa nu se danseze de catre taranusi celebra Amenaido sau celebrul trenulet . Ultima fita e acum dansul pinguinului ,  un "must have" al momentului.
 Ehee , nici dansatorii nu mai sunt ce au fost odata , sa rupa opincile sau sa le sara plachiurile de la pantofi jucand Sarba sau Batuta ....vedeti si exemplul din videoclip.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...