Loialitatea lui Ontanu si spargatorii de greva

  De loialitatea lui Ontanu fata de PDL v-ati dat seama inca de cand ANI i-a facut uitat dosarul prin sertare in contul tradarii fata de PSD si saltului facut in barca PDL-ista. Fiind santajabil , acesta nu doreste sa irite  dosurile sefilor de partid sau ale sefilor ANI ca nu cumva sa pateasca si el precum omologul sau din Ramnicul Valcea , Mircia Gutau .Drept urmare , neoficial bineinteles , dorinta lui a fost comunicata subalternilor .
 Subalternii , un fel de sclavi ai lui Ontanu au respectat intocmai dorinta sefului cu ochii bulbucati si nu au procedat precum colegii lor din Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie care au pus-o de-o greva de avertisment de doua ore , de la 8:30 la 10:30 .
 Iata si o mostra de comportament al primarului Ontanu fata de subalternii sai :


Sclavi si stapani de sclavi

Cele 7 minuni si contradictii din Romania ceausista

1. Toata lumea avea de lucru.
2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.
3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea 1oo %.
4. Desi planul se facea peste 1oo %, nu puteai cumpara nimic.
5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate.
6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau.
7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic.

Promisiunea lui Dan Negru

 SKY TV a difuzat in premiera o transmisie tv in format 3 D. Un meci de fotbal, Arsenal – Manchester receptionat de televizoarele de ultima generatie doar in cateva pub-uri din Londra.Cu aceasta ocazie Dan Negru prognozeaza ca noua tehnologie va deveni o obisnuinta dar nu specifica pentru cine.Sigur nu pentru viitorii disponibilizati .
 Tot odata Dan face si-o promisiune pe blogul lui ; ne promite solemn ca la viitoarele revelioane transmise in 3D nu-l va prezenta si pe Guta .Speram sa nu se dizolve Romania pana atunci si sa putem sa-i verificam promisiunea.Sau sa nu se Mondializeze ....

Bercea Mondialu' si peco

Treaba cu cumetria , cu Mircea Basescu , cu planificarea botezului in benzinarie  nu o mai repet , sunteti acriti deja....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...