Megalomanie si pupincurism

 Din pacate asistam la o crunta megalomanie din partea guvernantilor , o dovada a prostului caracter si-a proastei cresteri de acasa.Frustrarile din copilarie legate de statura , aspect si incetineala mintii au inceput sa erupa precum cosurile de pe fata lui Prigoana junior.
 Studiu de caz; Emil Boc . Un frustrat si un complexat din cauza inaltimii acesta are o placere dubioasa , ce tine mai mult de patologic ,pentru inaugurari cu taieri de panglici .
 La inaugurarile de obiective inutile gen 10 km de drum , bazine de inot sau terenuri de hochei pe iarba aceasta nulitate e ajutat de pupincuristii ce-l inconjoara sau pupincuristii locali sa para si mai husen decat majoritatea lichelelor din politica . El tot timpul e servit cu foarfece portocalii , palete de pimpong  portocalii , mingie de celuloid  portocalie ,pucul e portocaliu , crosa de hochei are o tenta de portocaliu, totul e portocaliu intru preaslavirea partidului care a distrus Romania .
 Daca piticul corigent la drept constitutional ar fi avut o minima decenta ar fi transmis ordine clare catre pupincuristii locali sa nu mai incerce sa-l impinga in penibil cu aceste exagerari portocalii .Dar pupincuristul de formatie asta face pentru ca a observat ca aceste gesturi ieftine il excita pe Boc cel penibil.
  La poze de grup acesta pozeaza ridicat pe varfuri . E si normal daca stai si te gandesti ca tot timpul nimereste langa malaca de Anastase...
 Am vrut initial sa fac o comparatie intre el si Ceausescu dar in afara de faptul ca doar la inaltime corespundeau nu mai existau si alte elemente constitutive sa-l apropie si mai mult de fostul presedinte .Ceausescu , de bine de rau inaugura cate o fabrica , un cartier de locuinte , constructii utile populatiei pe cand Boc cel Muc inaugureaza NIMIC.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...