Gigi Becali petrece Pastele cu familia

Gigi Becali va fi eliberat sub control judiciar. Instanta Tribunalului Bucuresti a admis, astazi, recursul fata de decizia Judecatoriei sectorului 1 de respingere a cererii. Becali le-a spus, astazi, judecatorilor, la inceputul procesului de la Tribunalul Bucuresti, ca vrea sa fie eliberat neaparat, pentru a-si petrece Pastele cu familia.




Judecarea recursului a inceput la ora 14:00. Inainte de inceperea sedintelor de judecata, rudele omului de afaceri au cerut sa-l imbratiseze, insa acesta a refuzat, pe motiv ca s-ar fi impartasit.


Gigi Becali a spus, la inceputul sedintei, ca vrea neaparat sa ia lumina de la sotia si de la copiii sai. "Onorata instanta, domnule presedinte, nu vreau sa va zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice forma, chiar si in raza curtii mele, numai ca sa fac Pastele alaturi de familie si sa iau lumina de la copiii mei", a spus finantatorul Stelei, care si-a cerut scuze de la presedintele completului de judecata, Dorel Matei, pentru ceea ce a spus in sedinta in care Tribunalul a respins recursul sau impotriva deciziei de arestare.


Becali a mai spus ca, "o persoana care are trairi crestine nu poate fi pericol public".


De data aceasta, unul dintre motive invocate de aparatorii omului de afaceri a fost faptul ca acesta candideaza la alegerile europarlamentare.


Gigi Becali invoca faptul ca, daca ramane in arest, i se incalca dreptul de a participa la alegerile pentru Parlamentul European, avand in vedere ca, in momentul de fata, ar trebui sa se pregateasca si sa participe la campania electorala.
sursa : realitatea.net

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...