Handicapatii de la Metrorex


 Mai marii Metrorexului aveau o mare problema din cauza careia nu puteau dormi noaptea , aveau cosmaruri si se zvarcoleau in pat in neputinta lor de-a rezolva cea mai arzatoare sarcina impusa de ei si rezolvata bineinteles tot de ei ca de aia sunt sefi ,nu ? Asadar , au reusit sa schimbe numele unor statii care chipurile , purtau nume cu iz comunist , Semanatoarea , Timpuri Noi...De parca metroul a fost construit pe timpul lui Iliescu sau Basescu si deranja cu nume agreate de Ceausescu . Recapitulam : Ceausescu construieste metroul dar pe tine nu te deranjeaza constructia in sine ci numele purtat .Treaba asta-i ca plagiatu' in muzica , ma folosesc de munca lu' altul dar ii pun numele dorit de mine .




 Cred ca mai nimerit era ca acesti retarzi cu porecle de sefi sau directori sa se ocupe de mizeria din statiile slinoase , de acum cu nume schimbate , sa se ocupe de rampele pentru persoanele cu dizabilitati motorii sau de mafia spatiilor comerciale oferite pe spranceana.


 As incerca un experiment cu acesti pseudosefi , i-as urca intr-un carucior pentru handicapati , le-as fute 2-3 castane in scafarlie sa stie ce-i aia umilinta si as insista sa foloseasca toate statiile de metrou care nu sunt prevazute cu rampe speciale.Adica TOATE statiile in afara de 1Mai , Unirea si Gara de Nord .Apropo , 1Mai inca se mai numeste asa ?


 In curand sper sa va anunt cat a costat schimbarea numelor in sistemul informatic , schimbarea colantelor cu schema metroului lipite in vagoane si costurile noilor placute de la intrarile in statii .


Cineva a zis odata o vorba inteleapta : la "Timpuri Noi" , tot noi...

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...