Asomarea

Avem o comunitate europeana , niste reglementari , niste obiceiuri si doua situatii concrete in doua tari europene , Romania si Spania .
Traditia din Romania spune ca fiecare roman sau ma rog , cine are posibilitatea , sa-si sacrifice prin injunghiere purcelul din ograda .Niste imbecili scortosi din UE au reglementat acest sacrificiu cu anumite conditii ; godacul sa fie electrocutat , adormit sau lovit in frunte cu putere.
O alta traditie , de data asta in Spania , ce dureaza de 800 si ceva de ani permite unor martafoi cu outele lipsa in cofrag sa alerge intr-o arena niste superbe animale doar pentru satisfacerea unui public rece si fara suflet . Acesti tauri , caci despre ei vorbesc sunt ucisi fara mila dupa ce mai intai sunt chinuiti si terorizati cu acele spade infipte in spate pentru a vlagui bietul animal , asta in apluzele unui public cu grave devieri de comportament , dupa care animalului i se aplica lovitura finala .
Aceasta practica criminala , un obicei pana la urma ca si sacrificarea porcului de Ignat, dar un obicei mult mai traumatizant si practicat cu o placere morbida nu este sanctionat si reglementat in niciun fel de aceasi scortosi din UE .
Si mai dureros decat toate acestea e faptul ca se gasesc functionari cu exces de zel care tin cu tot dinadinsul sa amendeze taranul roman doar pentru simplul motiv ca romanul duce mai departe traditia si nu pune botul la directivele unor plictisiti din UE .


0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...