Puiu Popoviciu retinut si eliberat dupa 24 de ore



Cu okazia luptelor electorale mai aflam si noi , contribuabilii de rand ce "capacitati" financiare exista in Romania , ce combinatii de milioane de euro se fac la varfurile puterii si ce mici si neinsemnati suntem . Nu mai vorbesc despre imperiul financiar al domnului Popoviciu deoarece sunt sigur ca sunteti deja intoxicati de media si in special de posturile trustului Intact . Posturi ai caror angajati au primit ordin de la Felix the Tomcat de-al musca si ataca din toate partile si pozitiile pe "supremul" Traian Basescu . Ordinul e pentru pupincuristii din trust un fel de val negru ce le-a acoperit ochii si ratiunea ,acestia nefiind in stare sa mai deosebeasca realitatea de fictiunea inventata chiar de ei .




Consider ca o analiza corecta si obiectiva nu ar trebui sa fie influentata de oamenii politici aflati in spatele trusturilor de presa , acei "moguli" de presa. Un analist independent ar fi constatat ca aceasta comanda de arestare ar putea foarte bine sa nu vina din partea lui Basescu ci putea fi o comanda politica a PSD-ului , ca , nu-i asa , neoficial campania electorala e inceputa deja . Cine a urmarit stirile din media a putut vedea tintele reale ale acestui scandal : PNL si PD-L . Candidatul la presedentie din partea PNL-ului , Crin Antonescu este atins de scandal prin mentionarea in afacerea Baneasa a unei suprafete de teren facuta cadou de Popoviciu domnului Tariceanu, pentru construirea reprezentantei Citroen , PD-L-ul este inclus in ecuatie prin mentionarea domnilor Videanu si Radu Berceanu . De asemenea , mai este amintita in aceasta ecuatie si Primaria Capitalei si implicit a primarului din perioada respectiva , Traian Basescu. Cel mai nesifonat partid in acest scandal a iesit PSD-ul , mai putin domnul Geoana , presa descoperind legatura de cumetrie intre el si Popoviciu.
Gargara si intoxicatia asta cu DGIPI , demiterea sefului Cornel Serban nu este decat un motiv ca Dan Nica sa realizeze ce si-a propus ; desfiintarea unitatii "doi si-un sfert" . Intamplarea a facut ca odata cu asta sa poata lovi si-n contracandidatele PSD-ului. Cum ar veni , pagube colaterale...
Observ ca nimeni nu a facut referire la ampla modernizare a soselei Bucuresti -Ploiesti in dreptul mosiei lui Popoviciu , tocmai in scopul asigurarii fluentei traficului catre centrele comerciale sau zona rezidentiala .

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...