Mahalaua TV

Se pare ca recesiunea nu a lovit numai in buzunarele romanilor ci a afectat serios si bugetele unor televiziuni serioase pana-n momentul crizei .Tragand cu ochiul la concurenta , copiindu-se una pe alta si-n goana dupa rating (publicitate= cascaval)au lasat la o'parte bunul simt si promoveaza mahalaua de ulita in cel mai pur stil balcanic . Locul unu in topul emisiunilor de prost gust il ocupa de departe "La sueta cu Bahmu".Aici gasim un amalgam, un ghiveci de manelisti parati,pseudo-vedete,pseudo-jurnalisti,pseudo-figuranti cu replicile prost invatate , toti acestia moderati de-o prezentatoare cu forme rubensiene care , daca jigneste invitatii , nu o face din rautate ci din prostie sau nesincronizare intre ce-a vrut sa spuna si ce-a slobozit pe gura . In opinia ei nevinovata , asistenta lui Morar este "o pipita asa ca tine" si vedetele sunt unele mai adevarate ca altele .


Pe locul doi vine tare din urma Madalin Ionescu cu "Acces direct".Acesta a mutat spetzele din tribunal in direct , probabil pentru umplutura , invita persoane dubioase ce sunt pe prima pagina a ziarelor de scandal sau difuzeaza imagini de prost gust cu "celebrul" Darta ,imagini ce ar fi trebuit sa aiba in unele cazuri atentionarea "numai cu acordul parintilor".Gesturile slinoase ale acestui Darta , de-a o mangaia incontinu in direct pe Marinela Nitu sau masajul pe fundul unei maseoze intr-un mod mai mult decat vulgar nu fac cinste Antenei 1 si nici lui Madalin care are un potential urias dar este umbrit de foamea de rating si de formatul de tip mahala al emisiunii. Cu aceasta okazie tin sa o felicit pe Teo Trandafir care are coloana vertebrala si a respins astfel de formate tv , a refuzat compromisul in avantajul profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului.
Un altfel de emisiuni sunt cele in care locul de munca este confundat ringul de box.Aici amintesc Carcotasii , ei tot timpul avand ceva de impartit cu Oana Zavoranu sau Gigi Becali , cel mai bun loc de razbunare si refulare fiind emisiunea mai sus amintita. De proasta factura consider si emisiunea lui Cristi Brancu in care confunda jobul cu localul , acesta venind cu mireasa lui in emisiune , cu muzicanti cu tot , organizand o mini nunta ca na, doar are omu' emisiune sau ma rog , ce-o vrea sa insemne acest format in care este invitata o vedeta si comenteaza pozele muncite de altii , respectiv de Cancan sau alte publicatii gen paparazii.
Stimati moderatori ,daca vreti sa contribuiti la diminuarea inculturei la romani , urmati exemplu lui Teo , lasati la o parte foamea de bani a sefilor vostrii si nu mai promovati prostul gust , mojicia si barfa .

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...