Poti face bani din like-uri pe facebook sau Mircea Badea e prost in cap si ticalos ?

 In emisiunea In Gura Presei din 6 martie 2015 Mircea Badea afirma ca nu se fac bani din like-urile de pe facebook , poate  singurul beneficiar ar fi doar Mark Zuckerberg . Badea , esti prost in cap sau doar ticalos ?



 Nu mai este un secret pentru nimeni ca multe din persoanele publice cu un numar destul de mare de followers (urmaritori) sunt solicitate de diverse firme pentru campanii publicitare .Beneficiile sunt obtinute sub forma de discount sau chiar gratuitati la produsele promovate prin postarea de linkuri de catre persoanele mai sus amintite.Iata si cateva exemple : Alexandra Maresi face reclama la o optica medicala , Mara Banica la diverse saloane de hairstyle sau manichiura , Geanina Ilies la un salon de bronzare ,horoscopista Mariana Cojocaru la diverse produse, etc.


 Dar ipocrizia si ticalosenia este cu atat mai mare incat Mircea Badea sharuieste un link cu o reclama la pantofi sport chiar in ziua cu emisiunea din 6 martie , link preluat chiar de pe pagina sotiei sale , Carmen Bruma ..... Comentariile sunt de prisos.


0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...