OTV ul emite din nou

 L-a dus mintea pe oltean . Daca in Romania I-a fost suspendata licenta din cauza de ghimpe-n coasta la politicieni , acesta a batut palma cu o televiziune mediocra din Italia care emite pentru romanii de acolo iar in cea mai mare parte a timpului difuzeaza preluari de la ProTv si mai nou , de doua luni de zile de la Antena 2 si Antena 3 .
 In Italia , sistemul de transmisie este unul digital , semnalul fiind transmis din releu in releu si receptia fiind posibila la televizoarele mai noi fara niciun device , ele avand incorporate deja DBTv (Digital Broadcast TV ) iar pentru televizoarele mai vechi fiind necesar un mic decoder de 10-15 euro bucata .
 Ramane acum de vazut daca Dan Diaconescu fenteaza sistemul si preia semnalul via satelit cu releele lui din Preciziei si retransmiterea lui prin operatorii de cablu .

Florin Salam , o gura de oxigen pentru WC-TV

 Dupa doua saptamani de nebunie , dar nu Nebunia lui Salam posturile tip mahala care fac parte din trustul WC-TV si amintesc aici Acces Direct , Wow Biz , Maruta si Capatos Show primesc o gura de oxygen cu noul scandal legat de pudra alba de pe Salamul de Sibiu care s-a demonstrate ca nu-i un mucegai nobil asa cum credea Florin Salam..La fix dupa doua saptamani demente in care am aflat ca Bianca Dragusanu se bese fâsâit si nu cu zgomot , ca petele ei de pe picioare sunt din cauze inca neelucidate si ce-i mai important , ca penibilitatea aia care s-a numit nunta n-a fost decat un aranjament penibil marca ProTv , o mizerie de care si-au dat seama sau au fost anuntati toti colegii de trust al meteorologului cu muschi , Victor Sclav Slav , acestia neprezentadu-se la evenimentul de tip barter.
 Ei bine , cum subiectul Bianca Dragusanu cu toate ca intrase in desuet dar totusi era prezent la wc-tv breaking news-ul Florin Salam le-a venit ca manusa producatorilor de wc-emisiuni .
 Asteptam cu interes si pseudodivortul dintre cauciucata si muschiulos , inca 2-3 saptamani de dejectii tv pana la urmatorul scandal veritabil.Daca nu apare scandalul , nu-i bai , il inventeaza ei...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...