Agariciul Agaton

 Nu stiu de ce in ultima perioada Agaton Matei Dan , fost ministru la turism este bagat in seama de televiziuni . Ma refer aici la Antena3 si Realitatea .In afara de faptul ca are un dinte impotriva Guvernului Boc nu vad sa fie si alte motive.
 De cate ori il vad pe individ la tv nu pot sa nu-mi aduc aminte de mascarada televizata facuta de el impreuna cu Adrian Nastase , prim-ministru la vremea respectiva . Ambii s-au prezentat la ghiseul unei sucursale BCR si au achizitionat actiuni la mult trâmbitatul Drapula Drakula Park , parc de distractii mutat pe surse si pe zvonuri in diferite locatii de pe langa Bucuresti , in functie de cum PDSR-istii aveau interese sa-si vanda cat mai scump terenurile achizitionate pe doi lei .
 Se pare ca fostii PDSR-isti si PSD-isti au devenit tot mai vocali si au inceput sa apara tot mai des pe sticla precum soparlele pe stanci in speranta ca in curand vor fi organizate anticipatele sau cel putin ca in 2014 nu vor trebui sa investeasca substantial in campania electorala.

3 comentarii:

Paulo Tamburro spunea...

Ok?

VISITA IL MIO COME TESTI DELL'

UMORISMO.

GRAZIE

RIO DE JANEIRO, BRASIL

Demnitar Demagog spunea...

frate nu-ti mai merge RSS-ul, le+am incercat pe toate nu mai merg.

Kiwi spunea...

Si nu uita de palmierii lui Agaton :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...