Taranu' ajuns patron

 Ca sa fie in trend ,taranul care s-a ajuns patron isi angajeaza fetite prostutze dar bunutze ca sa recupereze ceea ce in scoala doar a indraznit timid sa foloseasca si anume imaginea lor mentala pentru o laba de calitate indoielnica.Bineinteles ca fetitzele sunt la randul lor tot niste tarancutze care au avut ambitia de-a termina o facultate la stat si negasind un print calare pe un Q7 alb au acceptat job-ul la taranul patron beneficiind de cazare in garsoniera acestuia folosita pe post de hogeac.

 Patronul asta cu greieri in calcaie nu-si plateste angajatii dupa merit si activitate ci conform unor sfaturi din brosurici gen “Cum sa fii un patron de succes” . Acolo a citit el , taranul patron ca politica patronala spune sa nu-i dai dintr-o data o marire mare de salariu angajatului ci treptat ...
 Prima investitie pe care o face patronul in birou lui e o canapea imitatie de piele , cea pe care a vazut-o in serialul Dallas si pe care a visat-o tot timpul , mai ales cand statea pe cacastoare in wc-ul din fundul curtii si-l lingeau ratele la crevasa maro.Pe aceasta canapea spera el sa-si tavaleasca angajatele , facand astfel o economie consistenta la buget deoarece nu mai plateste iesirea la Predeal plus cina si micul dejun plus camera de hotel.
 Patronul taran , pana sa se inavuteasca era un tip normal , mergea impreuna cu tine la restaurant , lua tarfe de pe Matasari impreuna cu tine dar cand a ajuns boss s-a suparat ca nu i-ai vorbit cu "dumneavoastra" in fata angajatilor . De atunci ai avut parte de mizerii pana te-a facut sa-ti dai demisia singur pentru a nu mai contribui firma lui la somaj si pentru a putea angaja alti fraieri.
 Patronul taran nu mai vorbeste cu tine ca de la prieten la prieten , te cheama la el in "office" si intotdeauna scaunul pe care sta el e mai inalt decat al angajatului ( a citit el undeva treaba asta ) . Daca soliciti ceva , scoate un pix si-o bucata de hartie si-ti schiteaza niste cifre sa te ameteasca si sa-ti arate el ce bine stapaneste socotelile contabile si cum trebuie sa prostesti tu clientii , in avantajul lui , bineinteles.Tu atunci deja ai o revelatie cand vezi pixul , iti iei gandul de la rezolvarea pozitiva a doleantei tale.
 Taranul patron isi face optica medicala si pe certificatul fiscal isi trece denumirea  firmei la fel ca numele lui din buletin , sa le demonstreze el taranilor ramasi la Urziceni ce-a fost el si ce-a ajuns.

11 comentarii:

Iosif spunea...

Aici in spania este o vorba intre romanii de aici : Doamne fereste sa ajunga saracul bogat !
Ca te jupoaie de viu....
salutari ...

starchim01 spunea...

Bine scris.Curat acid.

Oanna_izzy spunea...

foarte tare! iubesc genul asta de ironie! felicitari!

admin spunea...

Salutari Iosif !

admin spunea...

Multumesc Oana !Idem steaua chimica :)

Anonim spunea...

Ah ca n am maini suficiente sa te aplaud dupa cum meriti,da asa este ,sunt atat de multi ratati dastia de n scoala nu stiau cat face cu cine face si acum se dau mari rahati si nu se mai uita la tine ca mi vine greata instant,doamne cat ii urasc ,ce de tarani fara pic de cultura ,dar cu masini bengoase ,esti fix pe sufletelul meu ,bravoooo

Andree spunea...

Apropo de tarani,sambata seara ma intorceam de la Cluj si am zarit din mers pe usa unui spatiu gol lipita o coala de hartie pe care scria:
''aici in curand fest-fud cu saurma si senviciuri calde''.
So,da Doamne sa le mearga bine afacerea!

admin spunea...

@andre , pe moment am crezut ca-i vorba de baiatul patronului taran dar nu-i asa deoarece asta , minipatronul barosan vorbeste cu partenerii de afaceri ai lui tati intr-o engleza mai speciala.Daca fata in fata cu interlocutorul vorbeste de-l dor mainile , pe mess vorbeste numai din emoticoane...Sa-ti mai spun si cati bani a bagat taranul patron in mini taranushul barosan pentru meditatii la engleza ?

Andree spunea...

Cred ca imi imaginez....pe mess am si eu cativa care prefera sa ma sune fiindca ''habar n-am cand si unde se pune liniuta''....da mai bine nu mai zic nimic,fiindca poate te citesc si ei.......cu toate ca m-as mira....nu au ei timp de citit.

Unknown spunea...

Bun articolul , dar ma intreb cine te-a calcat asa tare pe bataturi ?

admin spunea...

Chiar el , patronul ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...