Strategie perversa

 Stau si ma minunez cum de nimeni nu si-a dat seama de strategia perversa a guvernului in privinta salariilor bugetarilor . A retinut 10% din salariile lor pe noiembrie si decembrie cu falsa motivatie ca nu sunt bani .De fapt , guvernul intuia impactul negativ resimtit de bugetari in lunile ianuarie , februarie ... deoarece ei faceau comparatie cu veniturile obtinute in noiembrie si decembrie .
 Daca nici acei 10 % nu ar fi fost retinuti la ora asta probabil ca asistam la lupte de strada sau vizionam la tv Revolutia 2.0 .
 Asa e cand nu beleshti ochii cand pui stampila , beleshti . . . ochii cand vezi fluturashul . . .

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bugetarii sunt oameni cu facultati,se presupune ca stiu mai multe decat badea de la tara,cum dracu de nu zice nimeni nimic,eu nu s bugetara ca n am suportat salariul de mizerie,insa toata lumea tace si inghite,inghite n sec ca sa si cumpere ceva n are.

admin spunea...

Nu ai mai urmarit stirile la tv , nu ai vazut cum te iau de-o aripa si degajeaza locul cand vociferezi ? O sa ajungem ca pe vremea lui Ciuruitu' , sa facem cozile in spatele la Alimentara , sa manifestam la Glina ca tot pute nashpa acolo de la Protan ....Stai ca se mai pregatesc niste taxe noi , sa vezi cum le inghitim si pe astea...

sictireli spunea...

Acesta este specimenul!

admin spunea...

Nume de cod : Pazvante :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...