Wc-Tv Acces din Rect - "vedetele il asalteaza pe milionarul Rick Radoi"


 Intrebarea e , care vedete ? Ca nu am vazut la poarta lui de-un kitsch autentic sa se inghesuiasca Angelina Jolie , Salma Hayek sau Megan Fox , am vazut niste lesinaturi romance precum Anda Adam sa Ana Maria Ferentz .
 Daca ultima e preferata martalogilor gen Nick Radoi sau Ion Tiriac , Anda Adam , pseudovedeta cu probleme de calvitie , parul crescandu-i de undeva de la jumatatea capului de zici ca-i ruda cu Maruta , a devenit penibila de-a dreptu' dupa ce Nick Radoi a declarat in direct la Acces Direct ca Anda ii dadea bip si-l ruga s-o sune el ca ea n-are credit... Mai mult , Alina Radi , fosta logodnica a lui Nick Radoi declara cum a reusit lesinatura penibila Anda Adam sa intre in contact cu Nick cerandu-i acestuia prietenia pe facebook ....Scopul scuza mijloacele,  nu-i asa , cantareata cu mecla de alien s-a scos totusi cu-n inel de 30 de mii de euro basca mesele la restaurant platite de milionar .
  Asa ca Simona Gherghe , las-o mai usor cu vedetele astea de carton si nu mai abuza de burtiera cu titluri penibile ca tine ...

Basescu si raportul MCV


Basescu poa' sa doarma linistit , dupa ce indicatiile lui pretioase si directionate au fost asimilate de justitia "independenta" din Romania rapoartele MCV au inceput sa arate mai binisor . Aflam din ultimul raport MCV cu privire la combaterea coruptiei la nivel inalt ca "rezultatele
instituțiilor competente în domeniul combaterii corupției la nivel înalt constituie unul dintre
cele mai importante moduri prin care România progresează pe calea îndeplinirii obiectivelor
fixate în cadrul MCV. De la ultimele rapoarte MCV, atât DNA, la nivel de urmărire penală,
cât și ICCJ, pentru faza de judecată, s-au menținut la rezultate semnificative în circumstanțe
dificile. Luând în considerare atât trimiterile în judecată, cât  și condamnările, aplicarea
sistemului de justiție la persoane politice importante a fost o dovadă semnificativă a razei de
acțiune a justiției române
."

 La persoane politice putem bifa un singur nume notabil ; Gigi Becali . In schimb avem foarte multe nume din zona persoanelor publice , cunoscute din Dosarul Transferurilor , nume cu rezonanta atat in tara cat si in Europa.
 Lasam la o parte slugarnicia justitiei fata de primul justitiar al tarii , slugarnicie care a dus chiar la incalcarea legii fata de Gica Popescu si Meme Stoica , justitia preferand sa-i faca pe plac marinarului-mosier-justitiar judecandu-i si condamnandu-i pe acestia pe Codul Penal vechi , deci nefavorabil lor.
Am totusi o nelamurire , daca tot s-a vrut ca niste nume sonore sa intre la puscarie dovedind astfel ca justitia e independenta de ce nu s-a inceput cu adevaratele nume din politica , fac aici referire la Udrea , Videanu , Berceanu , Boureanu si chiar marele mosier Traian Basescu ? Ce sa mai vorbim de Nicolaiciuc , achitat in dosarul in care a fost judecat pentru fraudarea CFR-ului cu milioane de euro ? Oare cat o fi fost "comisionul" pentru "corecta" decizie a justitiei ?
 Un al exemplu elocvent despre "independenta" institutiilor statului e si recenta lista emisa de ANI in care 32 de senatori si deputati sunt suspectati ca incompatibili cu functiile detinute . Culmea , majoritatea PNL-isti si PSD-isti , fara nici cea mai vaga urma de portocaliu conform luju.ro .

A fost localizat avionul liniilor aeriene Malaysia Airlines

 Socant ! Avionul liniilor aeriene Malaysia Airlines a fost localizat chiar inainte sa decoleze . El a fost localizat chiar pe aeroportul de unde urma sa decoleze .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...