Convorbirea dintre Adrian Iovan si turnul de control si concluzii dupa accident

  Dupa ancheta preliminara constatam ca pensionarii merg la munca in continuare , ca directorul Romatsa mai avea un job la Politehnica ca profesor , etc. Cum ar veni , au bani multi dar nu le ajung , vorba cantecului ... adica astia cu salarii si pensii mari presteaza in mai multe locuri in timp ce salvatorii din Apuseni si nu numai , in general toti tinerii din ziua de azi sunt in cautare de job-uri .
 Cand sistemul te scoate la pensie , mergi acasa si cheltuieste-ti linistit pensia .Specialisti din aviatie se lamentau ca nu mai avem oameni sa-i pregatim ... normal , oamenii respectivi au plecat in Olanda la cules de lalele ca-n tara lor nu aveau loc de pensionarii  indaratnici . Un alt exemplu de institutie plina de pensionari e Politia Locala  a sectorului 2 , plina de rudele , cunostintele si colegii lui Ontanu , pricopsiti cu functii de conducere in timp ce tineretul rupe internetul in cautarea fara succes a unor locuri de munca.
 Cand s-a mai pus problema locurilor de munca ocupate de pensionari toti bosorogii au invocat revoltati dreptul la munca , dar oare tinerii nu au si ei drept la munca ? Voi sa va imbuibati in timp ce tinerii , multi dintre ei absolventi de facultate sa ia calea exilului pentru a deveni sclavii occidentalilor din cauza unui sistem corupt , plin de cumetrii si nepotisme , plin de oameni nepregatiti dar rude cu cine trebuie pusi in functii importante de politicienii corupti care exfoliaza Romania din '89 incoace.

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...