Wc-Tv Acces din Rect - "vedetele il asalteaza pe milionarul Rick Radoi"


 Intrebarea e , care vedete ? Ca nu am vazut la poarta lui de-un kitsch autentic sa se inghesuiasca Angelina Jolie , Salma Hayek sau Megan Fox , am vazut niste lesinaturi romance precum Anda Adam sa Ana Maria Ferentz .
 Daca ultima e preferata martalogilor gen Nick Radoi sau Ion Tiriac , Anda Adam , pseudovedeta cu probleme de calvitie , parul crescandu-i de undeva de la jumatatea capului de zici ca-i ruda cu Maruta , a devenit penibila de-a dreptu' dupa ce Nick Radoi a declarat in direct la Acces Direct ca Anda ii dadea bip si-l ruga s-o sune el ca ea n-are credit... Mai mult , Alina Radi , fosta logodnica a lui Nick Radoi declara cum a reusit lesinatura penibila Anda Adam sa intre in contact cu Nick cerandu-i acestuia prietenia pe facebook ....Scopul scuza mijloacele,  nu-i asa , cantareata cu mecla de alien s-a scos totusi cu-n inel de 30 de mii de euro basca mesele la restaurant platite de milionar .
  Asa ca Simona Gherghe , las-o mai usor cu vedetele astea de carton si nu mai abuza de burtiera cu titluri penibile ca tine ...

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...