Lavinia Sancru si realizarile primarului Negoita

 Nu comentez aici nici afacerea bancutelor de 20 de milioane de euro facuta de Negoita aka Lachita pe final de mandat in sectorul 3 si nici noua afacere "bancuta" facuta de actualul primar Negoita , conform adevarul.ro , acelasi primar psd-ist care se batea cu pumnu' in piept ca el nu va aproba constructia mall-ului pe cele 80 de ha de teren din parcul IOR retrocedate de Videanu . Negoita a mintit in legatura cu autorizarea de contruire a mall-ului de catre Caelum Development , minte in continuare in legatura cu dezapezirea in sectorul administrat de el.
 Pe site-ul primariei sector 3 precum si la tv vedem numai declaratii sforaitoare fara nicio legatura cu realitatea din teren.

  Freze , muncitori , gargara , frectii , asta vedem pe sticla si pe site dar haideti sa vedem si realitatea;

















 Singurul lucru pe care l-au facut retarzii de la ADP sector 3 a fost sa arunce cu sare peste zapada depusa , aceasta in loc sa se batatoreasca ( macar atat daca tot n-au trecut pe acolo ci frezele) s-a afânat , circulatia devenind o adevarata aventura urbana. Mentionez ca pozele sunt facute azi 7 februarie , deci la distanta de 12 zile de cand a nins ...
 Si ca sa revenim la titlu , ma uitam deunazi la realitatea , la una Sandru Lavinia , fosta casatorita cu un primar pdl-ist Darius Vilcov , aproape umeda dupa cum se manifesta vizavi de invitatul Negoita , primarul rectorului 3 si unde aceasta afirma ca proiectul primarului , unic in Romania si Germania va scapa sectorul 3 de aurolacii care scotocesc dupa fier vechi , PET-uri si maculatura prin implementarea acestui sistem ingropat de colectare a deseurilor .
 
 

Tin sa-i amintesc pseudoprezentatoarei de la realitatea.net ca daca ar da un search pe google ar constata ca nu numai Germania si acum Romania folosesc sistemul de tomberoane ingropate , el exista de foarte multi ani si-n Spania .Lavinia , lasa-te de meseria asta , te depaseste , incearca lucruri mai simple , cum ar fi citirea de pe promter !

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...