Un vasluian isi face vasectomie

 Un vasluian cu noua copii s-a prezentat la medicul de familie pentru a gasi o modalitate de-a nu mai procrea , regulile sectei din care face parte interzicand categoric avorturile sau folosirea de mijloace contraceptive.
 Vasluianul , Ion B. , mai erudit din fire a studiat el mediul virtual la birtul din comuna , unde se gasea si una bucata computer , un P II demodat care nu mai facea fata jocurilor moderne dar putea totusi sa acceseze o pagina de internet in cateva minute.Asa a descoperit si vasluianul ca exista posibilitatea efectuarii unei vasectomii , lucru care nu contravinea regulilor stricte din secta lui.
 Ion B. s-a prezentat la medic cu cuvantul "vasectomie" scris pe o bucata de hartie dezlipita de pe o sticla de rachiu contrafacut din birtul unde obisnuia sa bea si a solicitat si el o procedura similara.Medicul , om cu carte , crezand ca cineva isi bate joc de vasluian l-a intrebat care-i motivul pentru care solicita o astfel de operatie.Iata ce-a raspuns vasluianul;
 Doamna Doctor , am citit o statistica cum ca un copil din 10 din Romania e tigan. Eu deja am 9 copii si nu vreau ca al zece-lea sa se nasca tigan.Mai ales ca nu stiu sa vorbesc tiganeste si nu stiu cum ne-am descurca cu el.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...