Review GPS Starguide

Review GPS Starguide cu procesor   Samsung S3C2451 la 533 MHz.

 Daca doresti un GPS care sa-ti fie de un real folos sa NU faci prostia sa-ti achizitionezi Starguide de pe antiradare.ro sau de pe okazii.ro .Nu te vei alege decat cu un device de cea mai proasta calitate . Dupa cum vedeti si in fotografii , dispozitivul parca e vopsit cu bidineaua , mai prost decat ar fi facut-o si prietenul meu Nicu , pe genuchi la el in garaj.Intre slotul de card si microusb se afla un buton inutil pe care daca faci prostia sa-l apesi acesta cade in carcasa de unde cu greu reusesti sa-l repui pe pozitie pentru a tine gaura astupata.
 Procesorul de 533MHz e arhiinsuficient pentru a calcula o ruta intr-un timp cat de cat acceptabil. De exemplu pentru o ruta Bucuresti-Spania astepti intre 7 si 10 minute in functie de drumurile alese , un timp exagerat de mult in comparatie cu un iPhone dotat cu acelasi program de navigare , Igo Primo.
 Vanzatorul m-a asigurat ca versiunea de Igo este updatata in noiembrie ac. In anumite tari din Europa vocea inexpresiva si aproape analfabeta ( analfabet a fost cel care a adaugat textul in romana ) ma anunta ca se recalculeaza ruta , eu fiind pe un drum drept de cativa kilometrii buni , fara intersectii sau bretele de drum.....Opream , dadeam restart si doar asa device-ul minunat reusea sa se dumireasca pe unde se afla.
 In alte situatii imi aparea pe ecranul GPS-ului ca ma aflu undeva in camp , corectarea facand-o tot prin salvatorul buton de restart...
 Cele mai deranjante situatii au fost cand treceam de-o bretea de drum pe care trebuia sa ma angajez dupa care se trezea si Starguide-ul sa ma anunte ca se recalculeaza traseul eu ratand intrarea sau iesirea de pe autostrada , etc. Igo-ul , ca soft de navigatie nu are saracul nicio vina dar ce sa faci cu un device cu procesor lenes care e dornic de multe restarturi ?
 " In 3 km ,sa va incadrati pe banda standa " .... nu , nu este o greseala ci chiar asa ma anunta domnisoara frigida , ca banda nu este stanga ci "standa" ... Si multe alte greseli de pronuntie sau greseli de text pana la urma daca vocea era doar una sintetizata.

Daca pentru noi partea "standa" pare ceva minor vedeti in videoclipul de mai jos ce inseamna exprimarea romaneasca pentru englezi :



Acelasi tip de carcasa l-am vazut si la alte GPS-uri no name vandute pe diverse site-uri . Nu difera decat numele , si modul de prezentare , producatorul fiind de multe ori acelasi , el fabricand in functie de cererea intreprinzatorului roman .

 Pe carcasa se afla doua leduri din care unul ar trebui sa fie de culoare rosie atunci cand e alimentat la incarcatorul de la bricheta automobilului iau unul sa semnalizeze cu culoarea albastra ca se incarca.    Ledurile fiind apropiate si fara o separatie fizica intre ele , luminile celor doua se contopesc si nu fac decat sa demonstreze inca o data calitatea indoielnica a lucrurilor produse in China .

Banda de scotch , salvarea Ambulantei din România

Blow Jobs

Averea lui Gaddafi

 Seif a lu' Gaddafi are bani multi dar nu-i ajung ....cel putin asa zic versurile unui hipster roman. Hai sa n-o mai lalaim si sa citim scrisoare primita pe mail de la un hacker fara inspiratie :

"Sunt de aşteptare pentru răspunsul dumneavoastră URGENT

E-mail: gaddafi.seifalislam@yahoo.com.hk

Stimate prieten,

Numele meu este Seif al-Islam Gaddafi, eu sunt fiul senior al preşedintelui Moammar Gaddafi Libia. Eu va scriu aceasta scrisoare, cu toate speranţă şi curaj de la Atotputernicul Allah că va fi capabil de a ajuta familia mea şi de implicare această oră de nevoie şi de persecuţie a lungul regimului tatălui meu, am fost dat o mulţime de contracte pentru executarea de către diferite ministere, care Am finalizat cu succes, şi valoarea contractului plătit la mine în consecinţă.

Prin urmare, suntem foarte surprins de faptul că rebelii sunt protestează împotriva poziţia tatălui meu, duşmanii săi politici şi chiar şi cei care au beneficiat foarte mult de la tatăl meu este dotat cu toate ne-a părăsit. Am făcut o mulţime de bani în timpul administrării tatălui meu. Tatăl meu a pierdut deja nişte bani pentru a rebelilor, în scopul de a aduce pacea în ţară, dar toate pare a fi în zadar.

Aproximativ $ 400 milioane de dolari în numerar a fost dat mie de tatăl meu de a păstra şi am fost capabil să se deplaseze circa 70 de dolari de milioane de dolari printr-un sistem diplomatic bagajele imunitate cu avionul prezidenţial într-o locaţie care nu trebuie divulgate în străinătate pentru păstrarea în siguranţă într-o bancă Finante /, eu va introduce la tine, ca tranzacţia progreseaza. Acum am scris aceasta scrisoare si solicita ajutorul tău. Nici un risc implicat, dar din cauza mişcării noastre limitate şi a lipsei de bani pentru familia mea ca casele noastre familia este ars de protestatari, aş vrea să vă prezentaţi în calitate de beneficiar al fondurilor, şi aş introduce, de asemenea, să vă avocatul meu , toate documentele necesare cu care a fost depus banii vor fi trimise la tine pe acord. Notă pentru motive de securitate voi fi înfiinţarea unei adrese de e-mail gratuit de departe asiatice, e-mail: gaddafi.seifalislam@yahoo.com.hk

Veţi avea dreptul la 40% din suma totală, ca pondere în timp ce 60% vor fi pentru noi. Acest aranjament este cunoscut pentru a tine si avocatul nostru de familie (barrister Craig Williams) numai. El va fi de lucru direct cu tine. Dacă sunteţi interesat vă rugăm să specificaţi interesul dumneavoastră, răspunzând acest e-mail, pentru a vizualiza explicaţia detaliată şi discuţii suplimentare. Mai Atotputernicul Allah să te binecuvânteze în timp ce asista familia mea?


Cu stimă,
Seif al-Islam Gaddafi.
Pentru familia mea "

DEEP THROAT

Sexul oral suprem sau adanc in gat , cam asa ar suna in traducere libera . De fapt este un film xxx cu buget redus , realizat intr-o camera de hotel , un film cu Linda Lovelace in rolul principal .
 Deep Throat rula in cinamatografele din Anglia in timpul vizitei lui Nicolae Ceausescu. Bine ca nu le avea nea Nicu cu engleza ca daca afla in ce consta procedeul ordona sa fie interzis in Romania tinand cont ca omu' vroia natalitatea crescuta .


Atentie la executabilul Eminem

Dupa okazii.ro a venti randul stirilor protv sa fie folosite in tentativa hackerilor de-a va infecta calculatoarele . Deci nu dati click unde vedeti ca Eminem a murit prin deces.... el e bine mersi , traieste si probabil si-o pune cu o mulatra la ora asta.

Tractorul cu dizabilitati

Românul a devenit nepretentios

 Daca in campaniile electorale românii se multumeau cu o galeata si 1 kil de malai acum sunt multumiti si cu 10 cm din panglica taiata de Udrea .In ritmul asta românii vor ajunge sa fie fericiti daca vor primi macar si-o râgâiala de la Udrea & Boc...râgâiala cu damf de aroganta.

Concluzii dupa victoria lui Bute

 Organizare de multe milioane de euro dar conditii de sauna pentru spectatori.
 Bani rulati prin contul personal al lui Obreja in loc sa fie rulati prin conturile Federatiei de Box , conform antena3.ro .


Sclavi agitand bannere cu frunza , probabil pdl-isti cu invitatii moca.



Udrea huiduita .... asa se intampla cand politica se implica in sport.



Trei imnuri intonate , al Frantei , al Canadei si al Romaniei . Unul din imnuri a fost pentru Cotimanis sau cum ?
Ca sa nu mai vorbesc de imnul Romaniei , intonat cu influente maneliste a la Regina Ardealului...





Nicio vorba elogioasa in presa despre ceilalti romani castigatori , Viorel Simion si Bogdan Dinu .

Hackerii se folosesc de okazii.ro

 Atentie la paginile fake trimise in numele okazii.ro .Dupa cum vedeti in poza , la adresa respectiva gasiti un executabil . Problema e , de unde au hackerii adresele de e-mail ale membrilor okazii ? Au fost si ei "executati" putin de hackeri ?

In Romania si retarzii au drept de vot

Imaginile vorbesc de la sine . Va mai mirati de ce a iesit Base & Udrea ?

Megalomanie si pupincurism

 Din pacate asistam la o crunta megalomanie din partea guvernantilor , o dovada a prostului caracter si-a proastei cresteri de acasa.Frustrarile din copilarie legate de statura , aspect si incetineala mintii au inceput sa erupa precum cosurile de pe fata lui Prigoana junior.
 Studiu de caz; Emil Boc . Un frustrat si un complexat din cauza inaltimii acesta are o placere dubioasa , ce tine mai mult de patologic ,pentru inaugurari cu taieri de panglici .
 La inaugurarile de obiective inutile gen 10 km de drum , bazine de inot sau terenuri de hochei pe iarba aceasta nulitate e ajutat de pupincuristii ce-l inconjoara sau pupincuristii locali sa para si mai husen decat majoritatea lichelelor din politica . El tot timpul e servit cu foarfece portocalii , palete de pimpong  portocalii , mingie de celuloid  portocalie ,pucul e portocaliu , crosa de hochei are o tenta de portocaliu, totul e portocaliu intru preaslavirea partidului care a distrus Romania .
 Daca piticul corigent la drept constitutional ar fi avut o minima decenta ar fi transmis ordine clare catre pupincuristii locali sa nu mai incerce sa-l impinga in penibil cu aceste exagerari portocalii .Dar pupincuristul de formatie asta face pentru ca a observat ca aceste gesturi ieftine il excita pe Boc cel penibil.
  La poze de grup acesta pozeaza ridicat pe varfuri . E si normal daca stai si te gandesti ca tot timpul nimereste langa malaca de Anastase...
 Am vrut initial sa fac o comparatie intre el si Ceausescu dar in afara de faptul ca doar la inaltime corespundeau nu mai existau si alte elemente constitutive sa-l apropie si mai mult de fostul presedinte .Ceausescu , de bine de rau inaugura cate o fabrica , un cartier de locuinte , constructii utile populatiei pe cand Boc cel Muc inaugureaza NIMIC.

Gura pacatosului adevar graieste

 Conform tabloidului Cancan , Sandu Geamanu afirma ca :  „Cazierul meu bogat nu poate fi luat în seamă deorece aparţine trecutului. Am aderat la cultul Penticostal şi sunt misionar. Nu am mai săvârşit fapte antisociale, precum furturi, violuri, bătăi sau crime..."
 Pai in cazul asta mai Sandule , ai terminat cu partea teoretica de pocainta , acum urmeaza partea practica . Ai grija cu tineta , sa fie bine intinsa , nu de alta dar vine ghiumu' cu potolu' si sa nu se interfereze aromele...

Basescu a devenit virus

Atac la clientii Okazii.ro

 Clientii site-ului de licitatii okazii.ro au fost "invitati" de persoane bine intentionate , cum altfel , sa-si completeze datele personale pe o pagina clonata a site-ului cu pricina.Asteptam reactia administratorilor de la okazii.ro.

The real photo of Osama's corpse

Osama bin Laden e mort sau ne este servita o alta gogoasa marca USA ?

 Dupa cum usor se observa , Osama era un mosneag cu barba alba in 2001 inainte de atentatul controversat de la  Twin Towers iar acum in 2011 ni se prezinta un individ aparent cu 30 de ani mai tanar...
 Parerea mea e ca ori americanii au omorat pe cine nu trebuia ori Osama a descoperit Gerovitalul doctoritei Ana Aslan ...
 Telenovela Obama vs Osama
De obicei , intr-o telenovela , regizorul "omoara" un personaj pentru a-i face iesirea din serial. In cazul de fata , umbland si zvonul ca deja Osama bin Laden e mort de ceva ani din cauze...naturale , trebuia facut ceva ca americanu' sa nu cada de fraier in filmul asta .Asa ca s-au gandit sa imbine utilul cu utilul si sa scoata maxim din povestea asta . MAXIM am spus.  Ca urmare a prezentarii unei fotografii ce-l dadea ca identitate pe Osama dolarul a luat avant in sus , pretul petrolului a scazut iar tot americanu-i fericit si striga la Ground Zero : IU ES EI , IU ES EI ...
 Asteptam reactia organizatiei Green Peace privind poluarea florei si faunei marine cu trupul pretinsului terorist .


Borcea si mercurul

 Avem raspunsul pentru Vadim Tudor privind nelamurirea lui in ceea ce priveste averea uriasa a lui Borcea , actionar la Dinamo . Conform ziarului Click nea Vadim afirma : "Cum să fii atât de bogat într-o ţară atât de săracă? Câţi oameni nu muncesc de dimineaţa până seara şi nu reuşesc să strângă averi ca acestea? Averea lui Cristi Borcea este suspectă!... "
 Ei bine , dupa cum deja stiti , in corpul actionarului de la Dinamo a fost gasita o importanta cantitate de mercur . Poate omu' si-a extras mercurul din corp si la praduit pe la vrajitoare ( posibil sa se fi intors de unde a plecat ) , pe la dentisti ( doar cei care mai folosesc amalgamul cu mercur la plombe ) sau la bijutierii de okazie , cei care cumpara bijuterii goale la interior in scopul de-a fi umplute cu singurul metal lichid de pe Terra , cu o densitate mai mare si decat cea a plumbului .

Super reclama !

Oua pentru Boc

 Tatal lui Boc are obiceiul de-ai sparge in frunte fiului sau un ou in ziua de Paste. Anul acesta ce ou ii recomandati lui Boc senior ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...