Românul s-a nascut sugaci

 Berceanu tocmai ce-a anuntat ca de la 15 septembrie se scumpesc biletele la metrou si CFR . Boc , prin intermediul ministrului muncii tocmai ce ne-a ciuntit  25% din salarii . Acelasi Boc prin acelasi Seitan tocmai ce-au hotarat sa-i ajusteze un pic pe minus pe pensionarii militari . Despre noile impozite si norme metodologice de incasare a impozitelor pe drepturile de autor stiti deja...Ce face un ministru impotent din dpdv managerial ? Scumpeste . Ce face romanul de rand ? Tace si-o suge in continuare ...Ce face la alegeri cand are posibilitatea sa amendeze clika de hoti ? Pune botu' la o galeata electorala si-o mai suge 4 ani .

Personalizeaza-ti cardul BRD

 In cadrul campaniei din 2006 , BRD a emis carduri bancare ”editie limitata”, cu un design unic in lume, prezentand imagini memorabile din carierele marilor campioni Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi. In premiera, cardurile au purtat o a doua holograma, care permite vizualizarea tridimensionala a unei mingi de fotbal (cardul Gheorghe Hagi), a unei rachete de tenis (cardul Ilie Nastase) sau a unei gimnaste (cardul Nadia Comaneci).
  In doua luni de zile banca a reusit un record mondial , aceasta emitand peste 500.000 de bucati . Din pacate am pierdut promotia cu pricina dar astept noi inovatii de la BRD si anume , posibilitatea de postari video pe suportul cardului . Nu stiu cat de curand se va intampla asta dar daca tehnic va fi posibil eu l-as personaliza cu videoclipul de mai jos :


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...