Mascariciul de serviciu

  Ultimele cuvinte prin care s-a ajuns pe acest blog cu ajutorul google sunt urmatoarele : Liviu LA , Ramona ,prietena lui Liviu Varciu , Carmina Varciu,Carmina , fata lui Liviu de la LA , Adelina Varciu , mama Carminei , Carmina Maria,Capatos,Ramona Teiceanu, motiv divort,mascariciul de serviciu. Ei bine , aceasta sintagma mi-a atras atentia in mod deosebit . Ce cauta "mascariciul de serviciu" in acest film ? M-am gandit ca cineva face un joc de cuvinte cu initialele numelui Mircea Stoian , asistentul lui Capatos . Stati , am zis asistent ? Pai nu o are pe Bianca ca asistenta ?
 Am vizionat niste inregistrari mai vechi din "Un show pacatos" si am tras concluzia ca cine a tastat in bara de search "mascariciul de serviciu" stia sigur ce cauta...
 Nu stiu ce raspund copiii lui Stoian cand sunt intrebati la scoala cu ce se ocupa tatal lor dar  probabil ca ceilalti colegi se intrec in apelative care mai de care mai reprezentative de gen : "mascariciul de serviciu" , "clovnul regelui Capatos" , "Siminica Cheliosu" sau , in opinia lui  Mihai Bendeac  , "o pata de rahat uscat" . . . .

Ceas de blogger

 Amicul Marius de pe blogatu.ro a initiat o leapsa privind eventualele ceasuri purtate de bloggeri .  Spun eventuale deoarece multi folosesc ceasurile de pe telefoanele mobile.
 Asadar ceasul meu e cel din imaginea de mai jos insa nu-l port la mana deoarece am un telescop sarit ( bine ca nu mi-a sarit in ochi) iar celalalt telescop mai are viata doar de doua dusuri dupa cum se vede rugina de pe el.
 Daca vreodata o sa am posibilitatea sa colaborez cu un site de genul time24 poate o sa reusesc sa-mi pun curea la ceasul meu antic ....sau telescop daca cureaua e foarte scumpa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...