Cseke Attila , inca iti asteptam demisia

"Am aratat ca putem face unor situatii de urgenta .."  Asta a gasit de cuvinta sa spuna incompetentul de la Ministerul Sanatatii despre tragedia de la Maternitatea Giulesti . De parca durerea mamicilor celor 4 copii morti era mai mica deoarece au venit salvarile si pompierii mai repede. Prima oara au dat  vina pe un alt incubator defect dar realizand ca vor cadea intr-un penibil de rahat au sucit-o catre un aer conditionat defect . Nu era mai competent sa afirmati ca ati reusit sa preveniti situatii de genul Incubatorul 1 decat s-o balbaiti cu dude de doi lei ba ca-i de vina incubatorul ba aerul ? Aruncati milioane de lei pe tot felul de licitatii masluite pentru aparatura medicala peste care se asterne praful incompetentei dar nu investiti un minim necesar in detectoare de fum , sisteme de prevenire a incendiilor . etc.
 Un alt lucru dubios dar pana la urma de inteles e faptul ca nicio asistenta nu a fost ranita cea ce denota ca nimeni nu supraveghea zona . E de inteles pana la urma lipsa personalului in conditia in care insasi Basescu si Vladescu ne invita sa emigram in cautarea de locuri de munca mai bine platite .
 Sa ne amintim cateva "realizari" pe timpul mandatului lui Cseke Attila , realizari  pentru care a-si da demisia e un lucru de bun simt : copii morti in urma unor simple facturi sau cazaturi , infectarea unor mamici in spitalele patriei cu bacili gram negativi , bebelus ars in incubator la Maternitatea Bucur si bomboana de pe coliva , 4 bebelusi morti in incendiu si alti 8 cu arsuri de pana la 80% din suprafata corpului de la Maternitatea Giulesti .

 Update : asistenta responsabila de zona incendiata nu poate fi anchetata ea fiind in stare de soc. Pai normal ca e in stare de soc , nici ei nu-i vine sa creada ca a scapat din incendiu deoarece era la o barfa si-o cafea cu colegele de pe alta sectie.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...