Oana lu' Cristi Brancu a fost jefuita

 Brancu e negru de furie . Ce zic eu negru , e aproape vânat . De la solar , de la natura , sau poate de suparare ca tocmai sotia lui a fost jefuita de angajatii Tarom . Mai mult , in propia emisiune zmardoiul a proliferat amenintari la adresa Tarom : "Domnilor de la Tarom, mâine o să vă fac o vizită pentru că este clar că în bagajele Oanei s-a umblat..."
 Sa fie suparat ca exista posibilitatea ca ciorditorii sa gaseasca printre lucrurile intime ale neveste-si si niste chiloti cu urme de frâna pe ei sau ca se afla ca respectivele coliere sunt luate de la "Orice produs la numai 4 ron "?
 Ii recomand lui Brancu sa o puna de-un top , ca am vazut ca din asta consta emisiunea lui , cu intrebarea : de unde credeti ca era cumparat colierul lui Oana ? cu urmatoarele posibilitati de raspuns : a) din Niro , b) din Europa , c) din Dragonul Rosu
 Si ca s-o mai inbune un pic pe Oana , poa' sa mai organizeze inca odata logodna lor , tot in emisiunea lui . Poate chiar si o cumetrie , un avort dansant , o taiere de mot de hândel.... Si nu orice fel de hândel ci unul de VIP .

1 comentarii:

amzis spunea...

sa fie sanatoasa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...