Afacerea cu vuvuzele in Romania - un mare fâs

Update : conform libertatea.ro , costurile de productie pentru o vuvuzea este de 60 de eurocenti iar pretul de vanzare este de 5 euro .

 Cand vrei sa faci o afacere corecta in Romania o cam iei in gingii . Asa s-a lovit in gingii cu mustiucul de la vuvuzea si importatorul de vuvuzele in Romania , un intreprinzator care n-a vrut sa-si divulge numele , conform, libertatea.ro .
 Intreprinzatorul probabil ca a procedat ca la manual , a infiintat firma , a facut importul , a platit taxele vamale si TVA-ul si a platit un student la tâmplarie sa-i execute un site , http://vuvuzela.ro/ . Ce vorbesc eu de tâmplarie , cred ca designerul e mai degraba pilot pe vidanja la cum arata site-ul respectiv.Nu stiu cu cat le comercializeaza individul dar e clar ca la 15 euro sau 35 de lei pretul de pe okazii.ro nu prea gasesti fraieri sa le cumpere.Importatorul declara pentru libertatea.ro ca "Românii nu s-au înghesuit să le cumpere, deşi erau bune şi pentru mitingurile crizei " . Pai de unde frate sa cumpere pensionarul sau bugetarul vuvuzea la 400 de mii cand el iese in strada tocmai de amarât ce e ? Si la cât e de nemâncat crezi ca mai are vlaga sa sufle in vuvuzea ?
 Cum vedeam eu afacerea ; cumparam ca sample o singura bucata , contactam un chinez din Dragonul Rosu si ii comandam un container de vuvuzele . El le importa ca si piese de schimb , respectiv goarne pentru biciclete si le scoteam la 2 lei bucata . Asa tot românul si-ar fi permis o vuvuzea la 5 lei , pret cu adaos , pret de criza.

7 comentarii:

Anonim spunea...

daca te uiti mai bine la cerere o sa-ti dai seama ca afacerea nu e un mare fas...o fi ala care a facut site-ul sofer pe vidanja dar nici tu nu esti departe de el in ceea ce priveste ideea de a scoate un ban in plus...sa-ti faci firma pe asa ceva e o imbecilitate dar sa faci comanda in afara si sa le vinzi pe un site cum e okazii.ro cred ca e o idee super ok.

admin spunea...

Pai mai anonimule , cumpara tu cu 15 euro o vuvuzea ca sa stimulezi initiativa privata , asta daca intelegi ce inseamna ca vad ca mare lucru nu ai inteles din ce-am scris in articolul cu pricina...

Anonim spunea...

daca esti tu esti destept,de ce nu ai avut tu initiativa?GUNOIULE....

admin spunea...

Cred ca in gunoi te-ai nascut tu , unde o musca verde metalizat a parasutat sperma lu' tac'tu rezultata dintr-o laba trista si culeasa de pe peretele cu igrasie din spelunca unde locuia....TRISTULE

Anonim spunea...

:)
autorul acestei postari s-a deconspirat: este evreu!
:)
Ideea este fabuloasa.

Anonim spunea...

I should digg your article so more folks are able to look at it, really useful, I had a hard time finding the results searching on the web, thanks.

- Norman

Anonim spunea...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.

- Murk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...