B1 lanseaza intrebari capcana


 Intrebari adresate Presedintelui , tocmai persoana care beneficiaza de limbile catifelate ale angajatilor de la postul respectiv . Intrebarea a fost adresata la recenta conferinta de presa de azi de la Palatul Cotroceni de catre reporterul B1 si suna cam asa : "Daca politicienii nu-si mai incaseaza salariile pana la 31 decembrie este un lucru benefic pentru buget , ajuta cu ceva sau efectul este doar psihologic ? "  Ce credeti ca a raspuns Presedintele , cazand in capcana acestei intrebari  ?
 "Daca toate salariile parlamentarilor plus cele ale membrilor Guvernului plus salariul Presedintelui ar fi donate catre buget , aceasta suma nu ar acoperi nici macar 1% ( unu la suta ) din cei 15 %  care ar urma sa le fie retinute pensionarilor, deci efectul ar fi doar psihologic."
 Pai si atunci vine intrebarea logica ; pentru ce au mai fost fost cheltuite milioanele de euro pentru organizarea referendumului privind reducerea la o singura camera in Parlament cu maxim 300 de parlamentari ? Nu Matrozul o zguduia ca datorita salariilor parlamentarilor o duce prost restul populatiei ? Nu-l agreez pe Felix The Tomcat dar avea perfecta dreptate cand spunea de Matroz ca este Pinochio !

 Referitor la postul tv mai sus mentionat , daca vrei sa vomiti fara sa-ti bagi degetu' pe gat e suficient sa te uiti la Nasul . Nu e vorba de Nasul de pe tren , nici Nasul de cununie sau botez ci pur si simplu e vorba de persoana slinoasa care exceleaza in aplicarea de limbi in crevasele maro ale PDL-istilor .
 Recent i-a avut invitati pe Ontanu , Diaconescu si Sarbu. Vorbind de mafia terenurilor , slinosul certat cu aparatul de ras si cu periuta de dinti i-a adresat o intrebare in acest sens cui credeti , chiar santajabilului cu dosare la ANI , Ontanu poreclit Hontanu. Diaconescu , un apreciat politician si diplomat , sesizand ridicolul situatiei in care a fost pus Ontanu , a intervenit schimband sensul discutiei . Un adevarat diplomat , pacat ca prezinta vagi urme de bubite pe scalp , sesizabile numai de specialistii in fabricarea de dosare utilizabile in santaje politice .

2 comentarii:

Anonim spunea...

:)
Intrebarea nu s-a vrut "capcana", insa a transformat-o ametitul de matelot in capcana!
:))
Si-a dovedit istetimea.

Da ai dreptate, cine vrea sa regurgiteze sa-l urmareasca pe Nasul!
I-as da premiu' de excelenta intr'ale linsului. Il merita cu prisosinta.

metaxa spunea...

Nu ma uit la Nasu. Doar ce am citit la tine pe blog una alta si am si vomitat. Sunt prea sarac sa vomit ce mananc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...