Scutirea de CAS si discriminarea lui Boc

  Pentru a diminua numarul de someri din inregistrarile Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca , Guvernul Boc a emis o ordonanţă prin care firmele care angajează şomeri vor beneficia de o scutire a CAS timp de şase luni . Conditia e ca cei care urmeaza a fi angajaţi trebuie să fie în evidenţa agenţiilor de şomaj de minim trei luni .
 Ce face in cazul asta un somer care e luat in evidenta de  doar doua luni  ? Poate omul a gasit un loc de munca dar din cauza acestei conditii imbecile pierde acel loc de munca .
 Sau ce face un somer care a iesit din evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca de un an sau doi ? Nu suna a discriminare ?

5 comentarii:

Andree spunea...

e o imensa porcarie...

admin spunea...

Acum realizam si noi insemnatatea prezervativului .Daca parintii leprelor astora de ne conduc ar fi purtat prezervativ cand au dat si ei de doua ori din popou , acum poate nu mai sufereau cateva milioane de romani...

fotolucian spunea...

Super tare,bravo.

Iosif spunea...

Ideea nu e rea dar vorba ta ..ce fac someri care au ramas si fara somaj ?
salutari cu respect all !

admin spunea...

Conform gandirii premierului Boc care a facut poc in cap la Gheorghe in emisiune , cei care au terminat somajul nu mai se hranesc , nu-si mai hranesc copiii...macar sa primeasca gratuit de la Guvern sfoara si sapun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...