Necesitatea controlului psihologic pentru parlamentari

Cu cateva zile in urma Tudor Barbu de la OTV dezbatea pe baza unor videoclipuri problema unor cetateni cu drept de vot dar cu grave probleme de limba romana , de comunicare sau cu un intelect redus.
Legea e clara in privinta persoanelor cu drept de vot cat si in privinta votului contra unor stimulente banoase sau materiale dar aveti idee sa existe vreo lege care reglementeaza si conditiile de ocupare a unei demnitati publice , respectiv necesitatea unui control medical de specialitate ?Ce certitudine avem ca cei care ne guverneaza au toate tiglele pe casa si nu fac experimente pe noi precum Hogea Nastratin ? Hogea era tare suparat deoarece ii murise magarul tocmai cand ajunsese in urma unui experiment sa manace un pai pe zi...
In cazul lui Boc e de inteles , de cand a cazut in cap la Gheorge in emisiune are grave probleme de memorie ; uita de tema lui de licenta in care sustinea avantajul parlamentului bicameral in favoarea celui unicameral , uita de pensiile nesimtite , uita de necesitatea unor planuri si masuri pentru iesirea din criza , uita chiar si matematica elementara acuzand-ul pe Ponta ca era inainte de '89 un "procuror comunist" in conditia in care micul Titulescu avea doar 17 ani la Revolutie .
Aceleasi probleme de comportament le afiseaza si ministru Seitan si ministru Vladescu.Seitan uita ca este platit din banii contribuabililor si ne abureste cu masuri anticonstitutionale privind alocatiile copiilor sau marirea varstei de pensionare in detrimentul tinerilor care termina o scoala sau o facultate si devin imediat someri cu patalama.
De Vladescu nu mai am nicio indoiala , este un impotent din punct de vedere profesional.Mai mult , el slobozeste pe gura numai aberatii legate de impozitarea pensiilor cu toate ca plateste cu salarii frumusele doi consilieri pentru imagine si pentru comunicare , pe Bitman si Andrei Gheorghe...
Cred ca daca i-am pune in locul acestor ministrii pe protagonistii videoclipurilor de mai jos nu ar fi absolut nici-o diferenta , si ei ar putea sa ceara marirea sau inventarea de noi taxe si impozite , nu-ti trebuie o scoala speciala pentru asta ....si nici sa ai un IQ mai mare de 60.

2 comentarii:

Iosif spunea...

Sunt de acord cu tine ! Crezi ca numai Boc are probleme de memorie ?
Eu cred ca 90% dintre politicieni au probleme '' voite '' de memorie .....
in rest vreau sa felicit blogu acesta pentru ca e foarte frumos si interesant !
salutari tie si cititorilor tai !

admin spunea...

Multumesc pentru apreciere.Asa e , ai dreptate , toti se roaga pentru voturile noastre si cand ajung demnitari ne trateaza cu scarba.Nu ei sunt de vina ci populatia care voteaza pe 2 kile de faina uitand ca aceasta nu tine de la o alegere electorala la alta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...