Salvati-o pe Alexandra !


  Am auzit de mai multe ori despre Alexandra . Nu am dat prea mare importanta , am zis ca e inca un caz din miile care sunt in Romania in care un cetatean roman , minor sau major e tratat cu indiferenta de catre autoritati.
  Cu cateva luni in urma , cel mai prost premier avut de Romania pana in prezent , demis si repus de nu's cate ori in functie , demonstrand asfel dispret si aroganta fata de parlament si populatie , ei bine acest premier Boc declara la B1Tv ca statul are pus deoparte pentru cazuri speciale 6 milioane de euro.Nu stiu in conceptia lor ce inseamna "cazuri speciale" .
  Azi insa am  vazut pe jurnalul.ro poza micutei Alexandra . M-a socat privirea acestei fetite , cea mai pura si imaculata privire de albastru azuriu pe care am vazut-o vreodata . O privire si un suflet nevinovat incatusat intre peretii reci ai spitalului.
 Conform doctorilor , Alexandra are mari sanse sa se vindece dar de asta depinde o operatie de transplant de maduva . Puteti ajuta si dvs strangerea sumei necesare pentru operatie intrand pe http://www.alexav.ro/ si donand atat cat puteti sau cat va lasa inima .

P.S. - cu ce a fost mai presus de acesta fata Cristi Minculescu de la Iris ? El cum a reusit sa primeasca banii de la Ministrerul Sanatatii ? De ce statul e pentru unii muma si pentru altii ciuma ?

4 comentarii:

dennis spunea...

mie mi-a spus cineva care activeaza in domeniul medicinei, ca banii aia se obtin doar ca e mult de alergat pana obtii toate avizele/semnaturile sau ce mama dracului sunt alea. nu stiu cum functioneaza treaba asta si nici nu sunt curios. problema asta nu e a lui boc, eventual a ministrului sanatatii si a celor de pe langa el. eu doar am zis, n-am dat cu paru. oricum e regretabil ca unele persoane sunt condamnate inainte sa stie si sa guste viata

OMUL NEGRU spunea...

wtf...gretoasa combinatia, alexandra+politica..si eu am scris depre fata asta dar nu asa...

admin spunea...

Cand vezi atata amaraciune te mai gandesti si la vinovati...

admin spunea...

@dennis- nu e mai bine sa dea ei banii inainte si sa se ocupe tot ei de acte pe urma ? sau sa se duca acasa daca nu au chef de treaba ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...