Primariile functioneaza pe principiul basescian.Oprescu recomanda amenzile...


 Ipocrizia lui Basescu a nascut urmatorul principiu : daca e al lor e nashpa , daca e al meu e bun. Vezi si cazul Oprea , "seful  mafiei personale al lui Nastase" pe vremea cand era in PSD si devenit ulterior personaj integru , tocmai bun de inaintat in grad si numit la MAPN din partea PDL-ului.
 Acelasi principu il folosesc si primariile in ceea ce priveste trotuarele din fata locuintelor . Daca descarci pe trotuar 2-3 roabe de nisip si nu te grabesti sa-l iei de acolo te trezesti cu inspectorii primariei pe cap si daca nu o dai la pace cu ei (pace=spaga) iti fut o amenda sa-ti treaca de smecherie.Pentru ca trotuarul e al domeniului public , justifica ei , inspectorii. Iarna in schimb , daca nu ti-ai dat zapada de pe trotuarul din fata curtii , te trezesti cu aceiasi inspectori ca-ti mai fut o amenda ca nu ti-ai degajat trotuarul de zapada. .Pentru ca trotuarul e in fata locuintei tale , mai apuca sa-ti spuna inspectorii in timp ce fug vazandu-te schimbat la fata si cu bata de basebal in mana .
 Am vazut multe parteruri de bloc unde au fost marite balcoanele  "muscand" cativa metrii din trotuar .De asemenea , am vazut multe magazine de cartier care au ocupat o parte din trotuare cu vitrinele frigorifice sau cu laditele in care isi expuneau marfa. Trotuarele respective erau publice sau private ? Raspunsul sta in cuantumul spagii , bineinteles .
 Nu stiu de ce dar am vaga impresie ca unii din consilierii primariilor sunt rezultati din mame care au facut "trotuarul"la viata lor.Nu aveti si voi sentimentul asta ?

6 comentarii:

davidpostatny spunea...

Bun articol. Din pacate situatiile prezentate sunt reale. Si iarasi din pacate, traim in Romania altora, a noastra ne-au furat-o.

admin spunea...

Noi suntem necesari odata la 4 sau 5 ani pentru voturi iar in restul anului suntem buni pentru taxe si impozite.Si amenzi deoarece primariile nu au un management bun sa aduca bani in bugetul local si cauta doar motive de dat amenzi .

GlimmerGlam spunea...

Thanks for stopping by my blog :)

See you around girl,

xoxo Ditte

Anonim spunea...

...dă să moară toți, din toate primăriile și toți din Parlament că îi urăsc de nu mai pot..și amenzile lor...cât i-am pomenit eu din cauza asta nu i-a mai pomenit nimeni, îs sigură...cum zicea un prieten de blog, de-al meu,...noi românii sîntem buni din 4 în 4 ani sau 5 să mergem la vot...în rest nu avem decât să plătim amenzi și taxe și alte căcaturi impuse de cei pe care...i-am ales :| ...România, te urăsc!

Man vs Woman spunea...

de acord cu adinna...sa moaara toti(muhahahaha)

Banyuwangi Dream Land spunea...

beautiful dream but a reality that we spoil you through Banyuwangi Dream Land package that will take you on a beautiful dream but reality with dream land Banyuwangi Indonesia welcome visit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...