Honorius Prigoana ,candidat pentru Parlament si cercetat penal


 Acest puber cu probleme de acnee juvenila ,Honorius Prigoana , fiul celebrului manuitor de plici Silviu Prigoana si fiu vitreg al celei mai bune prietene si gazde a tiganilor , Adriana Bahmuteanu, candideaza pentru un post de parlamentar in colegiul 1, contracandidatul lui fiind Radu Stroe , din partea PNL-ului. Multa lume nu a vazut in asta decat un alt exemplu de nepotism , de interes pentru ciolanul public , de sursa de contracte publice pentru zecile de firme detinute atat de juniorul Honorius cat si de gargaragiul Prigoana Silviu.
 Da , gargaragiu pentru ca la asta se pricepe cel mai bine.Are un discurs haios , pe gustul poporului , stie ce vrea lumea sa auda si asta o face de cate ori apare pe sticla.
 Acelasi principiu de vorba multa dar fara continut il aplica si juniorul pe la televiziunile clanului Prigoana plus televiziunile asa zis comerciale si impartiale ProTv si Otv.Pliciman junior se bate cu pumnul in piept ca el o sa faca si-o sa dreaga cand o deveni parlamentar.Haoleo , esti foarte sigur pe tine tinere politician ! Mai bine citesti Codul Rutier !
 Nimeni nu s-a gandit insa daca aceasta candidatura pentru Parlamentul Romaniei este gandita tocmai pentru a castiga imunitatea parlamentara  si a scapa de dosarul de urmarire penala pentru infractiunea de conducere cu permisul suspendat. Daca puberul ar fi onest , ne-ar spune si noua in aparitiile televizate cam cata parnaie isi lua daca facea asta in state.Ca am vazut ca aminteste mereu de Statele Unite , de unde a venit cu mentalitatea de invingator. Bine ca a venit , ca decat NO NAME in state , mai bine agatat la ciolan cu taticu' in tara.Nu stiu ce contributie poate avea tanarul pentru cetatenii din colegiul 1 atat timp cat el nici legislatia in domeniul  rutier nu o cunoaste.Sau poate o cunoaste dar o sfideaza , pentru ca , nu-i asa , doar e fiu de miliardar , unde mai pui ca taticul e si deputat si membru al partidului aflat la putere?
 Una din ambitiile puber-ului este si modificarea Legii electorale.Daca tanarul castiga competitia , ceea ce personal nu-i doresc , poate introduce un articol prin care sa se interzica candidatura persoanelor urmarite penal.Si asa e plin parlamentul de urmariti penali....
 Sper ca electoratul din colegiul 1 sa chibzuiasca bine cui vor acorda votul , tinand cont de promisiunile PDL-ului inainte de realegerea lui Basescu si masurile restrictive si antipopulare impuse de Guvern de la 1 ianuarie 2010.
 Un articol destul de pertinent si documentat despre asa zisele studii ale Pliciman-ului junior gasiti aici .

3 comentarii:

Anonim spunea...

ma bucur ca nu sunt singurul care gandeste asa:) dar tot nu s-a rezolvat nimic cu acel dosar? mai ales ca a si condus fara carnet!! sunt ceva ani de atunci. eu unu sper sa se intoarca in america lui si sa ramana acolo. eventual sa-i ia si pe masa si pe tasu!!! n-o sa faca nimci asta!! o sa-si puna burta la cale.

Christinne L spunea...

Nepotismul este la el acasa in Romania: Daciana Sarbu, Eba, Prigoana s.a.
S-au inspiratde la inaintasul lor nea Nicu, hotarat sa lase mostenire tronul lui zgubiliticului Nicusor.
Dar, o veche vorba romaneasca spune: Dumnezeu nu doarme!

admin spunea...

Nu doarme dar nici nu stim pe unde umbla de lasa sa se intample asfel de mizerii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...