"Fereste-te de omul insemnat !"



  Mi-am adus aminte de aceste cuvinte cu ocazia discutiei de la  Radio Ecoul Moscovei dintre moderatorii emisiunii si directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS ,Mihail Grusman in care directorul afirma  cu privire la Basescu : "Când vorbeşti cu el, ochii săi privesc puţin în părţi diferite. Iar când se uită la tine, nu eşti sigur cu care ochi te priveşte. Te uiţi în ochii lui şi te gândeşti că te priveşte ba cu stângul, ba cu dreptul - după cum înclină capul ".
  Ei bine , cand eram copil , parintii mei imi spuneau mereu "fereste-te de omul insemnat !". Cum eu eram preocupat de Pegasul meu sau de jocul cu cartoane ( fetele de la cutiile de chibrituri) nu prea dadeam atentie acelor vorbe. Pana intr-o zi cand am intrebat ce vrea sa insemne asta." Mama, omul insemnat e cel chior , schiop , rarait , span , balbait , rosu ( guzganul rozaliu , vorba lui Badea) sau cocosat . Ca atare , e bine sa stai departe de ei deoarece unii dintre ei sunt persoane malefice, sunt oameni rai".
  Sunt sigur ca in fauna politica din Romania i-ati identificat pe fiecare dintre ei.Nu stiu daca aceste vorbe din popor au vreo valoare dar cand vezi de cine e guvernata tara si cum se afunda tot mai mult in biruri si taxe pe carca celor nevoiasi parca iti vine sa dai crezare acelor vorbe....

1 comentarii:

Andreea C. spunea...

Super funny poza cu super Base de Rromania, mai nou l-am vazut si in manualul meu de istorie! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...