Feedback-ul arogantei

 Bitman si Andrei Gheorghe au fost alesi unul pentu feedback si celalalt pentru comunicare pentru Ministerul de Finante.Fara concurs pentru post , fara studii de specialitate , fara nimic , nada...Asta in conditiile in care respectivii au diverse contracte sau colaborari cu televiziuni , posturi de radio plus afaceri in domeniul imobiliar si multe alte combinatii aducatoare de cascaval.
 Pana la urma e treaba lor ce si de unde mananca  dar stai si te intrebi ca prostu' ce rost mai are sa faci o facultate cu specializare in PR , in comunicare , etc. si sa umpli internetul cu cv-ul tau asteptand sa te bage cineva in seama ?
   Colac peste pupaza apare si Vladescu pe sticla declarand ca Bitman era necesar deoarece doar el poate traduce si transmite populatiei termenii economici pe care numai el , Vladescu ii poate intelege.Ca , nu-i asa , ei privilegiatii sunt niste somitati si restul populatie e varza si poate intelege doar daca asculta argoul de Pantelimon...Niste mimi de la circ cand angajati domnule Vladescu ? Si niste interpreti pentru surdo-muti ?
 Probabil ca ati fost nevoiti sa apelati la traducatori din limbajul academic in limbajul prostimii cand ati vazut cata lume v-a votat pe doua kile de faina .Toata stima !

2 comentarii:

Anonim spunea...

pentru comunicare gheorghe? pai..ala fuma canabis, sacuma e prin minister? ne-am dat dreaq..pe mine unu nu ma intereseaza ce face min de finante, nu-i gasesc rostu. si vb ta, pt ce ma chinui eu acum la master? mai bine trag o tigara, poate ajung langa udrea

Coffee spunea...

Adeverat si pe cat se poate de trist. Dar mai este ceva ce ne poate uimi in Romania. Romania land of wonders.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...