Dinu Damaschin o comite la Acces Direct

  Dupa ce in sezonul trecut Fernando de la Caransebes s-a "spart" in direct recunoscand ca a luat bani ca sa apara in emisiune , spre disperarea moderatorului de balci Madalin Ionescu , iata ca de data asta o comite si Dinu Damaschin afirmand ca Emil Gabor , tatal Monicai Columbeanu a "luat banii de aici si i-a baut pe toti" .
 Daca in cazul lui Fernando moderatorul a avut o reactie nervoasa vociferand balbait ca "ce , ce , cine ti-a dat tie bani , de ce minti mai ?"  in cazul lui Damaschin doar i s-au inrosit usor obrajii ....
  Contractele pe care le semneaza protagonistii balciului numit pompos Acces Direct or fi pentru figuratie simpla sau figuratie speciala ?

 La fel s-a "spart" si Bahmuteanca acum cateva saptamani cand a afirmat ca isi da mesaje cu prietenele prin intermediul postului Taraf. Asta e singura chestie cat de cat inteligenta pe care o remarc la Bahmuteanca , sa-si dea mesaje la propiul post tv ca sa prosteasca si sa starneasca printesele si cocalarii in a se lupta si ei in mesaje la postul respectiv.In avantajul clanului Prigoana , bineinteles .
 Test : compuneti o fraza care sa contina urmatoarele cuvinte : mahalagioaica,cocalar,printesa,deputat,viitor deputat ,cosuri,puroi,lamborghini

10 comentarii:

Anonim spunea...

ce rau imi pare ca n-am vazut circul!!:)) si la faza cu cocalar, cos, puroi..e cumva honorius?:D

Sictireli spunea...

Nu stiu daca PRIGOANA merita o fraza. Asa ca nu ma straduiesc.Pun in loc de virgula intre subsatntive (si/sau adjective), semnul plus si la coada un egal PRIGOANA si compania.

George Colang spunea...

chiar avem o problema cu tv. m am uitat la televizor, dupa vreo 2 luni, si nu mi venea sa cred. am vazut numai violenta. la stiri, pe otv, pe antena, etc. peste tot. toti tipau, si culmea, sunt si telespectatori care asista la circ. iubim circul mai mult ca pe propria noastra liniste.

Doppelgänger spunea...

Paine si circ. Nothing's changed. :)) Doar ca am avansat tehnologic.

OMUL NEGRU spunea...

mulţam că imi atunci aminte de jeg...

Tasha spunea...

Cu alte cuvinte circ pe bani!bravos natiune!

Blindius spunea...

Hehe,referitor la testul tău,am ceva care să se potrivească.Măcar o parte.Caută la mine : ''Scrisoare pe hârtie violet.''
On topic: Mădălin Ionescu a fost un foarte bun moderator când era la Naţional TV.Deşi atunci îl chema destul de des pe idiotul de Becali.

admin spunea...

@Blindius-Am citit in playboy un interviu cu Capatos;acesta , la fel ca si Madalin are un contract semnat in care se obliga sa asigure nu's ce rating.Nu conteaza cum , asta e treaba lor. Eu consider asta prostitutie media.

Amanda spunea...

hey there, thank u for following = )

Blindius spunea...

Aşa este,se prostituează.Eu nu îl urmăresc nici pe Măruţă.Dacă nu joacă Steaua,nici măcar la tv nu mă uit.Nu mai am ce vedea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...