Deontologu' lu' peste

 Nici nu stiu daca trebuie sa ne bucuram sau sa avem o erectie pentru faptul ca suntem contemporani cu marele deontolog Tiberiu Lovin .E atat de deontolog incat colaboreaza cu haxorii cum colaborau pe vremuri sifonarii cu securitatea sau cu militenii , pentru a sparge conturile de e-mail a unei cucoane , sefa la Societatea Romana de Radio. Ok , am inteles ca a demascat neconcordanta dintre decalaratia de avere si situatia din "teren" dar de aici si pana la a accesa contul personal de e-mail e cale lunga. Si penala deopotriva. Penala cu circumstante agravante deoarece intr-un cont de e-mail poti gasi pe langa simple conversatii si niscai date de logare cu user si parola pe diverse portaluri sau chiar date de transfer bancar de genul Paypal , etc.
 Acest mic mogulas al presei online ii face o caracteriazare colegului de pupincureala Mircea Marian de la Evenimentul Zilei uitand ca si el si-a format limba catifelata pe calapodul crevaselor maro ale liderilor portocalii perindati pe acelasi scaun din platoul OTV. Exista doar o mica diferenta , cel putin asa afirma deontologu' Lovin despre Mircea Marian : "ci poate si-a negociat simpatia politica la o crasma, asa cum se petrec toate lucrurile marete in Romania". Mda , nu-i mare diferenta intre crasma si OTV. Difera doar pupincuristii.
 Cititi si va minunati ce parere are mogulasu' despre el , o parere vazuta prin ochii si mintea factorului postal care i-a inmanat citatia la DIICOT : "Pana atunci am avut o singura bucurie: privirea postasului care se uita cu respect si teama la mine cand mi-a inmanat citatia, apoi a facut doi pasi in spate cand am semnat de primire. Saracul om s-a gandit probabil ca as fi un mare infractor in viata,
pe care nu l-a vazut inca la urmarire generala". Gresit , factoru' s-a uitat la tine cu mila si compasiune si a facut doi pasi in spate deoarece miroseai. A frica si teama .

3 comentarii:

Unknown spunea...

Mare e gradina ta Doamne.

Anonim spunea...

cand era mare ziarist prin Bacau , Lovin escroca oameni nevinovati impreuna cu interlopul Dinu Damaschin. personal stiu pe cineva care i a dat 200 de dolari "sa scrie de bine". Sila tie jegule

admin spunea...

"mare ziarist " la figurat banuiesc...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...